Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Hvaler Black & White Workshop 2021

– Bli med til det spennende kystlandskapet på Hvaler – og bruk 4 dager til fordypning og utvikling innen kunstfoto. Denne workshopen er viet landskapsfotografi og det klassiske sort/hvitt-fotografiet – skapt med digitale eller analoge verktøy etter deltakernes egne preferanser. Lær hvordan du skaper sort/hvitt-fotografi som skiller seg ut fra mengden. Vi jobber i og utenfor de klassiske tradisjoner innen landskapsfoto og dokumentarfoto og lar oss inspirere av både de store mestere og kystlandskapet på Hvaler. [Skjærhalden, 30 september–3. oktober 2021.]
Hvaler Black & White Workshop er en unik anledning til å utforske hvordan du kan skape spennende sort/hvitt-fotografi. Vi tar hele prosessen fra idé, komposisjon og fotografering via redigering fram til print av bilder fra deltakerne. Alle deltakerne får med seg en forstørrelse i format opp til A2-format fra workshopen.

Når fargene er borte åpner det seg nye muligheter for å skape spennende og vakker fotografi. Her vil du stilles overfor nye utfordringer når det gjelder komposisjon og formidling. Kontraster, flater og teksturer blir helt avgjørende virkemidler som man må beherske for å skape gode resultater som skiller seg ut fra mengden.

Gjennom de fire dagene på Hvaler veksler vi mellom å studere fotobøker fra de store mestere innen sort/hvitt-fotografi, arbeide i felten i det varierte kystlandskapet og kulturlandskapet på Hvaler. Du får også mye undervisning og veiledning i fotoredigering med tanke på å skape et sorthvittuttrykk som du blir fornøyd med. Det blir bildevurdering og bildekritikk i fellesskap hver dag. På denne måten får hver enkelt deltaker både fordypning i eget arbeid og tilbakemelding fra instruktør og de andre deltakerne underveis. En rekke fotobøker med sort/hvitt-fotografi av høy klasse vil være tilgjengelig som inspirasjon under hele workshopen. De daglige øktene med bildevurdering og tilbakemelding gjør workshopen til en prosess hvor du kan jobbe intensivt med å forbedre ditt fotografiske uttrykk og din teknikk.

Mer info og påmelding:
http://www.fotografjoachimsen.no/fotokurs/2020/09/hvaler-...kshop-2020
©Bjørn Joachimsen - Herføl på Hvaler
Herføl på Hvaler
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Hvaler.
Hvaler.
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Hvaler
Hvaler
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu