Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Foto-workshop USA 28.1 - 10.2 - 2022

La din amerikanske foto-drøm bli virkelighet! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av sørvestre USAs nasjonalparker/verneområder; Yosemite og Death Valley - samt Point Reyes og Big Sur!
Sett med skandinaviske øyne er dette tiden for en foto-workshop "in the South-West"; behagelige temperaturer i California samtidig med at det er lavsesong i nasjonalparkene.
Reiseruta går bl.a. via de berømte nasjonalparkene Death Valley og ikoniske Yosemite med kjente landemerker som El Capitan og Half Dome.

Death Valley et høydepunkt med gyldne sanddyner, saltsletter på 80 meter under havnivå og fargerike Zabriskie Point. Yosemite er spekket med flotte landskap – og spennende wildlife; her er det både fugleliv og dyreliv (Coyote, deer mm). Enda mer wildlife er det gode muligheter for å oppleve i Point Reyes National Seashore ved Stillehavskysten. Her er det et usedvanlig rikt fugleliv - Point Reyes ligger helt i topp på de nasjonale fugletellingene. Her finnes også bl.a elk, coyote og vaskebjørn, og på en av de flotte strendene fotograferer vi elefantsel.
Vi møter også den typiske amerikanske landsby-kulturen i småbyene langs reiseruta, og opplever ørkenlandskapet ved Lake Isabella.

Det blir mye tid til egen fotografering underveis, men i tillegg går vi igjennom tema som Wildlife-fotografering, landskap, fargebruk, fuglefoto og nattfoto/stjerne-himmel. Veiledning i bruk av kameraet for å lage timelapse inngår også. Med to veiledere på en forholdsvis liten gruppe blir det også god tid til en til en veiledning i praktiske fotosituasjoner.
Kurset inkluderer en samling (nettbasert) for planlegging og introduksjon i forkant av workshopen.
NB: Liten gruppe, max 12 deltakere
Utfyllende informasjon, påmeldingsinfo og flere bilder finnes på photography.no
Alle fotos: Per Arne Askeland - Klassisk utsikt over Yosemite Valley
Klassisk utsikt over Yosemite Valley
Alle fotos: Per Arne Askeland
 - Red Tailed Hawk
Red Tailed Hawk
 - Melkeveien over stillehavskysten
Melkeveien over stillehavskysten

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu