Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Oppdag Vestfoldkysten med kamera!

Fotoworkshop i Vestfold: På denne workshopen får du anledning til å fordype deg i komposisjon og fototeknikk fra tidlig til sent. I løpet av en helg får du utvikle dine fotokunnskaper i Vestfolds skoger og kystlandskap samt i kursrommet i Tønsberg. Målet med workshopen er å bidra til din fotografiske inspirasjon og utvikling både når det gjelder det kreative og det tekniske. [Vestfold, 4.–6. mars 2022.]
Denne workshopen er spesielt rettet mot alle naturfotointeresserte som ønsker å finne roen, fordype seg og tilbringe flere dager konstant i fotobobla sammen med likesinnede. Vi kommer til å bruke mye tid på hver lokasjon, slik at vi får arbeidet oss inn på de mest spennende fotomulighetene og gjøre grundig arbeid med komposisjoner og opptaksteknikk. Vår rolle som instruktører er å utfordre deg på det kreative og tekniske slik at du kan ta noen steg videre i din fotografiske utvikling. Vi er til stede sammen med deltakerne hele tiden og gir innspill og veiledning ut fra deltakernes behov og ønsker.

Jeg er opptatt av å formidle fortellerglede, komposisjon og fototeknikk. Det er ved å være bevisst på – og beherske sammenhengen mellom disse at man kan skape fotografier som skiller seg ut fra mengden. Enten du er erfaren eller tar dine første skritt innen naturfotografering, vil workshopen gi læringsutbytte. Undervisningen gis gjennom en kombinasjon av demonstrasjoner og individuell oppfølging i felten.

Mer info:
http://www.fotografjoachimsen.no/fotokurs/2022/03/oppdag-...med-kamera
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu