Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotoworkshop i vakre og forlatte Nundalen

Dette kurset passer for friluftsentusiasten som liker å ta med kamera på tur. Om du i tillegg er nyskjerrig på gamle, forlatte hus og deres historie er dette kurset for deg!
Nå har du mulighet til å lære kameraet ditt bedre å kjenne omgitt av vakker natur og fotogene fraflyttede gårder med en unik historie. Du trenger ikke å ha noen kunnskap om fotografering fra før av, men et engasjement for å lære mer uansett hvilket nivå du er på.

Hvis du er en dreven fotograf, men har lyst til å være med for å la deg inspirere, er du hjertelig velkommen til det om du ønsker å utforske på egenhånd de tidene kursdeltagerene sitter med "klasseromsundervisning". Fordi vi er to kursholdere, kan vi også dele opp gruppa under teoridelen avhengi av nivå. Maks 8 deltagere!

Kurset vil i stor grad by på opplevelser langt utover det å fotografere ved at vi skal bo i en koselig hytte 1-2 timers gåtur fra parkeringsplassen, liggende øverst i den forlatte og idylliske Nundalen, med en fantastisk utsikt.

I dette 3 dagers kurset vil vi ha fokus på portrettfotografering, naturfoto, stilleben, lysmaling, kameraets innstillinger, lys, komposisjon, bildevisning og tips mens vi går på tur. Det blir også gitt spennende oppgaver dere får boltre dere med i et veldig inspirerende miljø. De som ønsker kan også få prøvd ut lang lukkertid, selvportrett og ulik bruk av ekstern kamerablits.
 -
Heidi Dokter  - Utforsk
Utforsk
Heidi Dokter
Området gir mange muligheter for utforskning på egenhånd
 - Portrettfoto
Portrettfoto

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu