Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Grunnkurs Foto med Terje Skåre starter 12/10

Fotograf Terje Skåre starter nytt grunnkurs i fotografering i Oslo Kamera Klubb, og vil gjennom kurset gi deg nyttig inspirasjon og kunnskap - teknisk og visuelt - for å kunne skape bedre bilder! Kurset passer for deg enten du er nybegynner eller har fotografert en del.
Utgangspunktet for et hvert bilde er en bevissthet rundt hva man vil fortelle, og målet er altså "det gode bildet"! På veien mot målet bruker man både en rekke visuelle virkemidler og tekniske hjelpemidler. For å kunne nå målet må man da selvsagt ha kunnskap om alle disse midlene slik at man selv kan ta kontrollen over resultatet. Derfor består grunnkurset av følgende elementer:

Forstå grunnleggende funksjoner og innstillinger på et kamera (lukkertid, blender osv) og lære hvordan disse påvirker bilderesultatet.
Forstå digitale funksjoner og innstillinger, og effekten av disse på bilderesultatet.
Lære å se - finne motiver, bestemme hva man vil fortelle og hvordan.
Se lyset, forstå lyset, skape lyset, bruke lyset.
Få innblikk i hvordan et digitalt bilde kan forbedres ytterligere gjennom bildebehandling.
Visualisering og kreativitet.

Grunnkurset krever ingen forkunnskaper da alle grunnleggende begreper vil bli gjennomgått. Det eneste som kreves er lysten til å lære å skape bedre bilder. Kurset vil gi kunnskap og inspirasjon, og stimulere kreativiteten - gjennom å ta bilder, se bilder og diskutere bilder - masse bilder! Også det tekniske vil bli forklart gjennom bilder.

Noe av det aller viktigste i kurset er å løse de fotografiske oppgavene mellom hver kurskveld. Kurset strekker seg over flere uker nettopp for å gi god tid til å fordøye stoffet, løse oppgaver og øve. Øvelse gjør mester!

Det har vært over 80 grunnkurs siden år 2000 noe som betyr at det er svært populære kurs. Tilbakemeldingene indikerer fornøyde deltakere.

Om du vil sikre deg en plass bør du ikke vente for lenge med din påmelding!

Om kursholder:
Terje Skåre er fotograf i Oslo og har 20 års erfaring i å holde fotokurs av forskjellig slag. Han er engasjert og deler kunnskap og inspirasjon på en leken måte. http://www.fotograf-skaare.no

For komplett informasjon om tema- og tidsplan, pris og påmelding, gå til: http://www.fotograf-skaare.no/grunnkurs-foto-oslo-kamera-klubb/

Her er en oversikt over alle annonserte fotokurs: http://www.fotograf-skaare.no/fotokurs/

Tilbakemelding fra en tidligere kursdeltaker:
“Dette var det mest inspirerende kurset jeg har vært på i lange tider! Man glemte tid og rom, og fantastisk miljøbytte etter en lang arbeidsdag! Du er pedagogisk som lærer, inspirerende og engasjerende. Ryddig og kunnskapsrik. Hjemmeoppgavene har vært fine treningsøvelser. Feedback man fikk på kurset på bilder som man ble tatt var også lærerikt.
Du har vekket interessen for å utvikle seg videre!
Jeg skal absolutt anbefale disse kursene til venner/kjente
Mvh Kari Røhrl”
Fotograf Terje Skåre -
Fotograf Terje Skåre
Fotograf Terje Skåre -
Fotograf Terje Skåre
Fotograf Terje Skåre -
Fotograf Terje Skåre

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu