Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs "Bildet" med Terje Skåre starter 3/11

- Innhold/Komposisjon/Kreativitet - Et fotokurs med det visuelle i fokus der målet er økt bevissthet rundt motivet og visualiseringen fram til det ferdige bildet. Et kurs for den som vil komme et steg videre i prosessen med å ta bedre bilder.
Fotokurset BILDET –fokuserer på følgende: Hva vil jeg fortelle med mitt bilde? Hvordan vil jeg vinkle fortellingen? Hva er de viktigste elementene i mitt bilde? Hvilke virkemidler har jeg for å gi “visuell tyngde” til de viktige elementene for å fremheve dem? Hvordan kan komposisjonen forsterke budskapet?

Det handler om de små nyansene som kan forsterke, eller snu om på budskapet. Det handler om “timing”. Det handler om å slippe løs kreativiteteten. Det handler om å være “bevisst i gjerningsøyebikket” –når man “tar bildet”! Det handler om å nå betrakteren med sitt budskap! Og kanskje er “antydningens kunst” sterkere enn om budskapet blir overtydelig.

Dette kurset handler ikke om teknikk, men om det visuelle. Komposisjon, kreativitet og bevissthet rundt den visuelle fortellingen er “uavhengig” av det tekniske, selv om kunskaper også på det planet ytterligere øker sjansene for “det perfekte bildet”.

Kurset holdes i Oslo Kamera Klubb, men er åpent for alle.
Se komplett informasjon med priser og detaljer, og for påmelding: http://www.fotograf-skaare.no/bildet-oslo-kamera-klubb/

Her er en oversikt over alle typer annonserte fotokurs: http://www.fotograf-skaare.no/fotokurs/

Om kursholder:
Terje Skåre er fotograf i Oslo og har 20 års erfaring i å holde fotokurs av forskjellig slag. Han er engasjert og deler kunnskap og inspirasjon på en leken måte. http://www.fotograf-skaare.no
Fotograf Terje Skåre -
Fotograf Terje Skåre
Fotograf Terje Skåre -
Fotograf Terje Skåre
Fotograf Terje Skåre -
Fotograf Terje Skåre

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu