Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fototreffet på Venabu 15-18 september har noen få plasser ledige!

Ta kontakt for å melde din interesse til høstens viktigste fotoworkshop. Bli med og få en fotografisk opplevelse du sent vil glemme!
Venabu Fjellhotell har lang tradisjon for sine fotokurs, og har siden 2008 også samlet fotointeresserte til Fototreffet, en 4 dagers workshop hver september! Sammen med fotografene Jørn Areklett Omre, Erik Damsgaard og Olav Erik Storm har dette blitt en fast foto-workshop, som samler mange dyktige og engasjerte fotofolk. Med bred og allsidig kompetanse gir kurslederne deltagerne god oppfølging både ute på location og inne under utvelgelse, bearbeiding og printing av bilder. Fototreffet er en aktiv og allsidig, lærerik, inspirerende opplevelse og opphold i fotoboblen. Mange av våre deltagere har vært med før og kommer tilbake til Venabu og har Fototreffet som sitt faste høydepunkt på den fotografiske kalenderen.

Fototreffet feirer i år sitt 15 års jubileum, og samler deltagere fra hele landet på Venabu. Vi legger også turen inn i Rondane Nasjonalpark og opplever hvordan tiden har stått stille i millioner av år. Naturopplevelsen er mektig og byr på uante motivmuligheter for den bevisste fotograf. Tilbake på Venabu lager vi en fotoutstilling av de beste bildene. Bildegjennomgang, konstruktive tilbakemeldinger, avstemming og premiering hører også med.

Fototreffet består også av mange kreative innslag, flotte måltider både inne og ute, videoinnslag, musikk, hyggelig sosialisering, nattmat, utflukter og mye latter...! Vi har satt 25 deltagere som maks antall, - og har fremdeles noen få plasser ledige. Om du ønsker kan en av disse plassene bli din!

Ta kontakt med oss via vår nettside, http://www.fototreffet.info/

Ønsker du å komme en dag før - eller bli en dag lenger; ta kontakt med Venabu på; venabu@venabu.no
Vi gleder oss til å se deg på fjellet og Fototreffet i september, Velkommen
Hilsen fra fotografene
JØRN - ERIK - OLAV
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu