Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fine Art Masterclass Printing Workshop.

Workshop over to dager i klargjøring og printing av bilder i utstillingskvalitet på kunstpapir. Kurset passer for fotografer, billedkunstnere og fotoentusiaster.
Dette er en to dagers spesialworkshop hvor du lærer hvordan du printer ut bilder i høy kvalitet og hvordan du oppnår overensstemmelse mellom det du ser på skjermen din og den ferdige printen. Etter dette kurset vil du kunne få perfekte printer både i sorthvitt og farger – enten du printer selv på egen printer eller lar et printlab printe for deg. Du lærer hvordan du behandler og klargjør en digitale bildefil, velger fargerom, kalibrerer skjermen, velger riktig fargeprofil – og skriver ut på en moderne fotoskriver med arkivbestandig pigmentblekk på kunstpapir (også kalt giclée eller pigment print). Vi benytter den aller mest moderne storformat-fotoskriveren fra Epson; Epson Stylus SC- P9500 som kan skrive ut i opptil 110 cm bredde.

Kursleder er fotograf Morten M. Løberg. Han har lang erfaring som fotograf, billedkunstner og som fagmedarbeider i tidsskriftet Fotografi, hvor han blant annet hadde ansvar for tester av fotopapir over en tiårsperiode. Morten har testet over 400 forskjellige papirer for digital utskrift. Han er en fullstendig frittstående kursleder, uten bindinger til noen aktører i markedet, så de rådene du får angående valg av materialer og utstyr bygger utelukkende på hans erfaring og vurderinger.

Kurset gir deg førstehåndskunnskap om hva som finnes både av rene bruksfotopapirer og kunstfotopapir – og andre medietyper. Du får tilgang til et unikt album med prøvebilder på et stort antall forskjellige papirer – laget spesielt for dette kurset.

Mange setter bort printing av bilder i store formater til et profesjonelt printlab, fremfor å investere i en kostbar storformatskriver selv. Kurset gjør at du bedre kan klargjøre bildefilene dine for print, du kommuniserer med labben på høyere faglig nivå får lettere akkurat det resultatet du ønsker deg.

Se fullstendig kursprogram her: http://www.kursfabrikken.no/fine-art-masterclass-printing-workshop/
Morten M. Løberg -
Morten M. Løberg
Morten M. Løberg -
Morten M. Løberg

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu