Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop Fuglefjell Finnmark 2023

7 dagers workshop / fotokurs på Alta folkehøgskole, Alta, Norge, med 3 dagers tur til fuglefjellet på Loppa øy og 2 dager/kvelder med brushane på 70 grader N. Vi vil gi deg spennende, lærerike og avkoblende dager under midnattsola!
Workshop/fotokurs fuglefjell
7 dagers workshop / fotokurs på Alta folkehøgskole, Alta, Norge, med tur til fuglefjell på Loppa øy og spillplasser for brushane på vidda! Du vil få masse tid til egen fotografering av fugler og flotte landskap. Vi viser deg de beste stedene! Vi lover spennende og avkoblende dager på fugleøya lengst nord i Norge. Loppa (3 dagers tur) har trolig det mest varierte fuglelivet av alle tilsvarende fuglefjell. Her finnes både Alke, Lunde, Havørn, falker og ryper - og mange andre arter. I tillegg har øya en fantastisk flott natur. Her bor vi i telt tett innpå naturen og fuglelivet.
Oppe på vidda er våren i anmarsj, og her finner vi mange nyankomne fuglearter, ikke minst Brushaner som er i full gang med vårens spill!

Kursinformasjon
Naturopplevelse - fugle-og naturfoto - midnattsol - friluftsliv/felleskap
Alta fhs har 20+ års erfaring med fotoworkshops på fuglefjellene på Finnmarkskysten. Denne kunnskapen får du del i som deltaker på vår workshop! Vi kjenner de lokale forholdene - når er lyset best? - når er aktiviteten hos de ulike fugleartene størst, og hvor finner vi dem? Vi gir også individuell veiledning og hjelp for bedre bilder + tilbakemelding på bildene dine.
Tema: Naturfotografering/fuglefoto, digitalfoto, digital bilde-behandling og bildevurdering. 3 dagers tur til Loppa øy og fuglefjell. Bilde-behandling og fototur til bortgjemte fossefall i Alta.
Tur 2 dager/kvelder: Brushanekamp på fjellmyrene!
Totalt 7 dager.
Små grupper - max 12 deltakere.
(Flere bilder fra Loppa og Finnmark - se boka Ørnelandet - ISBN9788299769822) Video fra workshopen på link nedenfor.

Mer info: photography.no
Påmelding til perarne@photography.no
Alle fotos: Per Arne Askeland - Lundefugl, Loppa
Lundefugl, Loppa
Alle fotos: Per Arne Askeland
 - På kanten av fuglefjellet
På kanten av fuglefjellet
 - Brushane
Brushane

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu