Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fototur med kano i Vansjø

Bli med på fototur med kano med Øyvind Martinsen i Vansjø, Østfolds største innsjø!
Fototur med kano i Vansjø
3 dager/ 2 netter
Tidsrom: 28-30 april, 2023
Oppmøtested vil gis til påmeldte deltagere.

På denne turen skal vi padle kano, fotografere, og overnatte i telt!
Vansjø er Østfolds største innsjø med 25 mil strandlinje. Det er mange små og store øyer, viker, sund, og åpne strekk. Landskapene er vakre og spesielle, og innsjøen huser også et rikt plante-, dyre- og fugleliv.
De første menneskene kom til dette området for 5000-6000 år siden da isen trakk seg tilbake etter siste istid, og det er i dette spennende landskapet denne foto workshopen finner sted.
Hva du vil fotografere er opp til deg, men det er muligheter for makrofoto, landskap, naturen som kunst, og dyr og fugler.
På denne turen vil vi ikke bare oppleve vakker natur, men vi vil også stimulere din måte å se på og hjelpe deg med din kreative transformasjon som naturfotograf.
Dette er en ekte felt foto workshop hvor vi får en bedre naturkontakt og flere gode fotomuligheter ved å overnatte ute. Vansjø er en innsjø jeg har utforsket og fotografert i siden guttedagene, og i 2007 publiserte jeg boken ”Vansjø – en unik naturperle” som har solgt over 3000 eksemplarer.
Å være på et kurs eller på en tur gir læring, inspirasjon, naturopplevelser og man får nye venner. Alle løfter hverandre, og alle deler kunnskap. Det gir en økt læringsakselerator.
 
Har du en glødende interesse for natur og naturfoto vil du ha stort utbytte av det vi kan tilby av kunnskap, inspirasjon, flotte lokasjoner, og mange fotomuligheter. Vårt mål er å hjelpe deg til å ta bedre bilder raskere og lettere enn du vil kunne på egenhånd. Vi deler erfaringer fra flere tiår med naturfoto fra flere kontinenter. Har du entusiasmen og et åpent, kreativt og lærevillig sinn har du forutsetningene for å forbedre dine evner som naturfotograf.

Temaer du kan velge i:
Landskap
Dyr og fugler
Naturen som kunst
Makrofoto
Nattfoto

Ta med: Telt, overnattingsutstyr, mat, drikke og kokeutstyr, samt klær for været på denne tiden av året. Ta også med kamerautstyr, nok batterier og minnekort. Vi setter også opp et fellestelt som også blir felles samlingsplass.

Detaljert info vil bli sendt alle påmeldte i god tid før turen.

Pris 5.950.-
Inkludert i prisen er kano/årer, redningsvest, guiding, og veiledning. Kursavgiften refunderes ikke dersom du kansellerer din deltagelse senere enn 2 uker før kursstart.
Påmelding til: oyvind@martinsenvisions.com

Fotohilsen
Øyvind Martinsen
http://martinsenvisions.com/index.html
 

 -
Øyvind Martinsen - Fototur med kano i Vansjø
Fototur med kano i Vansjø
Øyvind Martinsen
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu