Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kreativ fotografering med kamera

Har du lyst å skape din egen fotokunst på veggen? Dagskurs i kreative kamerateknikker (bevegelse av kamera og flere eksponeringer i kamera) - Volda
Å ta kreative bilder handler like mye om «å se», å sanse stemninger som om å lære seg noen teknikker. I denne workshopen skal vi snakke om «kunsten å se». 

Deretter lærer deltakerne ulike kreative teknikker med kamera. Teknikker som blir presentert og øvd på er 1. ulike typer bevegelser med kamera i én eksponering og 2. flere eksponeringer tatt med kamera.
Har en øvd seg på hver av teknikkene kan en også blande disse to teknikker. 

Etter en kort teoridel med både bildeforedrag og samtale går vi ut for å fotografere og øve på ulike teknikker. Individuell veiledning vil bli gitt. Vi tar oss tid til litt etterbehandling av bildene og viser og diskuterer utvalgte bilder fra deltakerne slik at alle kan lære av hverandre og får gode tips til videre egen fotografering.
Hvem er workshopen for: Alle som har lyst til å utvikle seg som fotograf i en mer kreativ retning. Det er en fordel at du kan bruke de grunnleggende innstillinger i kameraet ditt. Om du er usikker ta kontakt slik at vi kan finne ut om workshopen kan passe for deg.
Utstyr: Kamera som har mulighet til manuelle innstillinger og (helst) flere eksponeringer i kamera. Gråfilter og stativ om du har.

Obs! Julerabatt ved påmelding før 24.12.22
Antje Meier - Kreativ fotografering
Kreativ fotografering
Antje Meier
Antje Meier - Kreativ fotografering
Kreativ fotografering
Antje Meier
Antje Meier - Kreativ fotografering
Kreativ fotografering
Antje Meier

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu