Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Online fotokurs - Kreativ fotografering med kamera

I dette todelte kveldskurset kan du la kreativiteten flyte, sammen med likesinnete fotoentusiaster. Du vil lære hvordan du kan skape kunstneriske bilder ved å bevege kameraet.
Denne teknikken er ikke vanskelig. Det handler mye om å se egnete motiver og å finne ut hvordan ulike kamerabevegelser skaper ulike uttrykk.

På første kurskvelden blir en innføring til teknikken gitt, sammen med mange eksempler og hvordan disse er fotografert. Du vil få hjelp til å finne de riktige innstillingene på kameraet ditt.

Mellom begge online kurskveldene vil deltakerne jobbe med enkle fotooppgaver. Fra dine bilder velger du ut tre bilder som du sender til instruktøren før neste kurskveld.

På andre kurskveld vil vi sammen drøfte deltakernes bilder og instruktøren vil gi tips for forbedring og videre arbeid med denne teknikken.

Kurset egner seg både for litt øvde begynner og viderekomne som har lyst å lære en ny teknikk til å skape mer kunstneriske bilder.

Du trenger et kamera der du manuelt kan stille inn blender, lukkertid og ISO. Mobilkamera er bare egnet dersom det er mulig å stille inn dette. For å kunne delta på online kurset må du ha datautstyr med webkamera og mikrofon. Vi bruker Zoom verktøyet for begge kurskvelder. Du vil få tilsendt en lenke i god tid før starten av første kurskvelden.

Obs! Julerabatt 20% ved påmelding før 24.12.22

For spørsmål og påmelding ta kontakt på e-post: antje.meier@volda.frisurf.no
Antje Meier - Online kurs - Kreativ fotografering
Online kurs - Kreativ fotografering
Antje Meier
Antje Meier - Online Kurs - Kreativ fotografering
Online Kurs - Kreativ fotografering
Antje Meier
Antje Meier - Online kurs - Kreativ fotografering
Online kurs - Kreativ fotografering
Antje Meier

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu