Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Vinterland Vesterålen 2023 – workshop i kreativ & eksperimentell naturfoto

Har du lyst til å utvikle deg kreativt innen naturfotografering? Føler du at du har gått deg fast i et spor med tanke på hvordan du fotograferer i naturen? Gjennom denne workshopen kan du få ny inspirasjon og lære nye måter å fotografere på. Målet er å gi deg inspirasjon og kunnskaper som du kan bruke til å utvikle din personlige fotografiske stil – og skape grunnlag for spennende fotografiske opplevelser i fortsettelsen. [Bleik på Andøya i Vesterålen, 15.–19. mars 2023.]
Kystlandskapet på Bleik i Vesterålen byr på mange spennende fotomuligheter. Sammen med naturen i området skal vi skape inspirasjon til å søke nye uttrykk og jobbe med kreative teknikker innen fotografering.

Jeg ønsker å inspirere deg, gi deg muligheten til å se landskapet på en ny og kanskje uvant måte. Her ligger dine muligheter til å flytte egne grenser og kanskje se og utvikle din egen stil tydeligere. Du får rikelig anledning til å bevege deg utenfor og innenfor fokus – og utenfor etablerte rammer for naturfotografi. Det første steget inn i den kreative flytsonen er å bevege deg ut av din egen komfortsone og bryte innarbeidede vaner og forestillinger om hvordan et fotografi bør se ut.

Mer info og påmelding:
Se info på nettsiden:
http://www.fotografjoachimsen.no/fotokurs/2023/3/vinterla...-naturfoto
©Bjørn Joachimsen - Fotoworkshop på Bleik.
Fotoworkshop på Bleik.
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Vinterland Vesterålen 2023.
Vinterland Vesterålen 2023.
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Fotoworkshop på Bleik i Vesterålen
Fotoworkshop på Bleik i Vesterålen
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu