Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs for nybegynnere

Bli med på fotokurs for nybegynnere med Øyvind Martinsen i Moss!
Fotokurs for nybegynnere - 2 dager
Tidsrom: 15-16 april, 2023
Tidspunkt: Lørdag fra 09-17, søndag fra 09-17.
Sted: Signalveien 14 i Moss, samt på lokasjoner ute i nærområdet.
Instruktør: Øyvind Martinsen
Maks 4 deltagere
Pris: 3.450 kr
Påmelding til: oyvind@martinsenvisions.com

Mange nybegynnere sliter med innstillinger og hva de skal bruke på forskjellige motiver.
Dette kurset vil gi deg en kunnskap om de viktige basisinnstillingene på ditt digitale speilreflekskamera slik at du kan bli i stand til å arbeide mer kreativt med forskjellige motivtyper. Du vil også få tips om nyttig utstyr og hjelpemidler. Kurset blir en kombinasjon av undervisning inne og praktisk fotografering ute. Kurset er et konsept som jeg har utviklet for nybegynnere over en årrekke, og vil gi deg en kickstart som fotograf.
Målet er at du etter kurset skal få mer glede av fotograferingen uten at tekniske innstillinger står i veien for ditt kreative arbeide.
Disse dagene blir inspirerende og lærerike, og vi vil komme innom temaer som dokumentarfoto, landskap, naturen som kunst, makro, og fotografering av dyreliv!

Alle entusiaster med en glødende interesse for å lære natur og naturfotografi er velkomne. Er du i den kategorien vil du ha stort utbytte av det jeg kan tilby av kunnskap, inspirasjon, flotte lokasjoner, og mange fotomuligheter. Mitt mål er å hjelpe deg til å ta bedre bilder raskere og lettere enn du vil kunne på egenhånd. Jeg deler erfaringer fra flere tiår med naturfoto fra flere kontinenter. Har du entusiasmen og et åpent, kreativt og lærevillig sinn har du forutsetningene for å forbedre dine evner som naturfotograf.

Kurset passer for de ferske eller for de som trenger en oppfriskning av basiskunnskapene. Om du senere ønsker å fordype deg i andre fotografiske temaer, så er dette kurset også en fin forberedelse til de andre kursene og fotoreisene jeg holder.

Ta med: Fotoutstyr, skrivesaker, et åpent og kreativt sinn, matpakke, laptop med ditt foretrukne bildebehandlingsprogram, og uteklær som passer for været disse dagene.

Velkommen!

Fotohilsen
Øyvind Martinsen
http://martinsenvisions.com/index.html
Øyvind Martinsen - Fotokurs for nybegynnere
Fotokurs for nybegynnere
Øyvind Martinsen
Øyvind Martinsen - Fotokurs for nybegynnere
Fotokurs for nybegynnere
Øyvind Martinsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu