Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

London Portrett Workshop ( og litt gatefoto)

Velkommen til workshop 7 - 11 Sseptember 2023 i mitt nabolag i London, der du skal lære å bli en god portrett fotograf. Jeg har plukket ut et persongalleri av lokale Londonere som deltakerne skal fotografere, to personer til hver deltaker, som skal portretteres i sitt miljø.
Fotografering av mennesker alltid vært mitt største fokus, i 30 år som pressefotograf og nå med eget portrett studio i London. Å møte nye mennesker i ukjente omgivelser, ´tenke fort´, ´SE bildet´ jeg ønsker skape, fortelle en historie, finne tekniske løsninger OG oppnå kontakt med personen jeg fotograferer - alt dette slutter aldri å fascinere meg.
Nå er det din tur. Både i mitt nærmiljø og på kjente steder i London miljøer blir duutfordret til å ta regi: på situasjonen, på det tekniske, det innholdsmessige og det mellommenneskelige. Mitt studio er samlested for undervisning, input, demonstrasjon, redigering,bildevisning, diskusjoner og feedback. Du skal oppleve hvordan jeg jobber, tenker og ser – som en inspirasjon til dine egne fotoavtaler.
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu