Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kamera Trinn I

Har du et godt kamera men fotograferer på Auto? Lær å bruke ditt kamera på en effektiv kveld med morsomme, praktiske øvelser. Lær å få bilder med uskarp bakgrunn, ta bilder i fart, få nok lys og lær deg noen smarte innstillinger du kan ta i bruk med en gang.
Etter denne kvelden på kamerakurs har du lært deg innstillingene på kameraet ditt og vil få bilder som blir slik DU vil ha de.
Dette er et kurs for deg som liker å ta bilder, og vil lære å bruke ditt kamera.

Innhold fotokurs:
– Smarte innstillinger
– Ta kontroll over lukker og blender
– Motiv i fokus, uskarp bakgrunn
– Fart i bildet, få motivet skarpt
– Skap spennende bilder!
Du kan delta med speilrefleks-/systemkamera eller kompaktkamera.

TILBAKEMELDING FRA TIDLIGERE DELTAKERE:
@frutanem frutanem“- Jeg har lært veldig mye, engasjerende kursholder med masse kunnskap. Gleder meg til å dra hjem og prøve det ut.” @frutanem/Instagram

” – Hei, og tusen takk for et lærerikt kurs. Har gått flere fotokurs tidligere men aldri fått så flott og mye «brukbar» info som i går. Gleder meg til å utforske nærmere alt vi lærte og ser ikke bort fra at det blir flere kurs senere.
Hilsen Brit Johnsen.”

“- Dette fotokurset var veldig bra, nå føler jeg virkelig at jeg har lært dette. Det pedagogiske opplegget med blanding av teori og praksis var virkelig bra. Tusen takk. Hilsen Odd Solheim“

Kursleder: Fotograf Solveig Grande, vunnet flere priser for sine bilder. Tatt ut på Norges landslag i fotografi i 2019. Har fotostudio i Nesoddparken og 15 års erfaring som fotograf.

Oslo: Lambertseter gård, Langbølgen 2b, rett ovenfor Lambertseter T-banestasjon.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu