Harvest Moon
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon AF Micro Nikkor 55mm 1:2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger258
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_100642} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Inger-Lise S.

Hei! Etter å ha følt inspirasjonen krible ved å se de to forrige bildene dine,gledet jeg meg veldig til ditt neste bilde:)
Men sannelig om jeg vet....Du skal i hvertfall ha at du har mot! Men jeg tror heller jeg går for ''kameraristingen'':) Men det er noe med dette bildet likevel...Mer jo mer jeg studerer det.Tror jeg sitter litt på gjerdet jeg....

Mvh Inger-Lise:)
Jostein M.

Liker det. Sterke farger- Bra farger.
Mvh
Jostein
Stig B.

Mye artig med makro. Fine farger og bra elementer, men blir nok litt mye utbrent for meg, samtidig som høyre flue ikke liksom hører med i bildet.

Stemte ikke helt for meg denne gangen :-)

Mvh Stig
Anniken S.

Her liker jeg fargene og vinkelen du har fotografert i fra.
Komposisjonene blir med andre ord stilfull. Det som irriterer meg litt er at ikke noen av fluene er skarpe og de blir såpass sentrale i bildet. Den nærmeste fluen blir litt pixlete, mulig det har med web versjonen å gjøre og ikke på originalen.
Når det skal være sagt så tror også bildet gjør seg i stort format på veggen hvor man ikke trenger disse detaljene skarpe....
Tone B.

Spennende og annerledes bilde! Flotte farger og spenstig komposisjon. Likte dette!
mvh Tone
Avsluttet .

Enig med Inger-Lise her. Er ikke helt sikker på hva jeg synes. Tror også at det vil gjøre seg best i stort format.
Mike T.

Hei Steinulf,
full honnør for idéen og mot til å lage noe annerledes og nytt.
Bortsett fra vingen til venstre fluen og litt av blomsten under denne fluen er alt uskarpt. Er derfor i tvil hva jeg egentlig skal se på. Den andre fluen er helt uskarpt men trekker likevel oppmerksomhet. Fluene er i det hele tatt for liten til å kunne være hovedtema her. Da må det altså være helheten som er motivet/tema - men jeg finner ikke helhet.
Interessant bilde som jeg ikke finner med tilrette i.
Hilsen Mike
Marit E.

Jeg er ikke så helt sikker på denne, Steinulf. Blir litt forvirret av fluene som rusler i forskjellig retning. Det lyse partiet trekker også MYE oppmerksomhet.

Knæsje farger iallefall og ti poeng for idé!

vh
Marit
Eli B.

Dette var skikkelig stilig synes jeg, har ikke lest kommentarene over, men jeg synes bildet var bra, det fenget meg.
mvh Eli
Kurt S.

Ideen med fluene som vandrer hver sin vei synes jeg var artig. Det kan jo tolkes på så mange vis. Litt synd at ikke begge ble skarpe.
Den lyseste delen synes jeg også tiltrekker for mye oppmerksomhet, mens den andre delen av bildet med det gule og røde synes jeg ble fint.
Mon tro hvordan det ville blitt om du hadde
skjært bort nesten alt det lyse. Til tett under føttene på flua. Deretter hadde du rotert bildet slik at den røde delen kom i bunn.
Bare en ide -:)
mvh Kurt
Fred S.

Neil Young som har gitt deg tittelen denne gangen ? Har adskillig sans for dette; dessuten er det noe nytt fra din hånd. (Tror du er i det kreative hjørnet for tiden). Komposisjonen er ikke akkurat ''tradisjonell'' men jeg oppfatter den som spennende. Kunne ha tenkt meg full skarphet på flua t.v.

vh fred
Kay R.

Tøff denne... Gode skarpe kontraster og spennende komposisjon. Enig med Fred at flua kunne vært enda litt skarpere, men akk... bra nok egentlig... Hærlig difus flue nr.2 i bakgrunnen... Godt gjennomført..

MVH Kay:-)
Jóhann Á.

Hei Steinulf!
Som jeg ser det, er dette nesten innertier. Hadde du bare hatt litt mere fokusdybde slik at hele den fremste fluen var sikret skarp, hadde bildet blitt helt topp. Stilig med den andre som er ute av fokus. Har forsynt seg, og går sin vei. Fint utsnitt, hvor blikket faller greit på de to fluene. Godt fanget og nesten helt toppers!!
Bjørn J.

Skikkelig bra, et makrobilde som skiller seg ut. Flott fargemetning og kontrast.
Øyvind A.

Jeg ser du er i det kreative hjørnet for tiden.
Jeg liker ideen her, med den ene skarp (den kunne godt ha vært skarpere) og den andre uskarp og med ryggen til. Og utsnitt og farger fenger.
Men jeg synes bildet sjeneres en god del av for hardt og brutalt lys, både ved distraherende reflekser at de lyse partiene bikker langt over reint eksponeringsmessig. I et mer dempet lys hadde nok også bakgrunnen kommet fram mer fordelaktig.
Ø.
Inger-Lise S.

Hei igjen! Jo,bildet ditt blir bedre jo mer jeg ser på det:)
Lurt å ''sitte litt på gjerdet'' her.Nå syns jeg det er riktig så fint.Burde visst at du vet hva du gjør:) Annerledes og flott med gode farger og fin komp.

Mvh Inger-Lise
Nina S.

Dette var jo lekkert. Er det tulipaner? Det ser ut som en det, spennende at man ikke helt aner hva dette er. Lekre duse farger, kontrastfull bakgrunn.
Åsa K.

Jag vet inte riktigt vad jag skall tycka om den här bilden eller titeln för den delen. jag får göra som Inger-Lise, jag får tänka på det här ett tag.
MVH// Åsa
Hilde J.

Harvest Moon forbinder jeg med Neil Young - og koblingen hit tar jeg muligens ikke.. Men dette er orginalt, og litt space.. Godt macrobilde.

~~Hilde~~

Tone L.

Et bilde jeg godt kunne hatt på veggen. Tøft og annerledes :o)

-Tone
Rune T.

Mye er sagt allerede....

Men, inspirerende og annerledes. Takk for det!

Mvh
Rune
Hans-Einar O.

Liker godt fargekombinasjonene og skarpt kontra uskarpt.
Fint plasserte elementer og et spennende macrobilde dette!

mvh Hans
Hans-Gunnar H.

Har tittet på dette endel ganger nå...til og begynne med virket det litt voldsomt...men liker 2 delingen som lager en fin symetrisk komposisjon!

Liker bildet bare bedre og bedre...

MVH Hans-Gunnar

Lars Harald J.

Sykt. Hehe

Lars harald
Avsluttet .

Spreke farger og bra makro. Dominansen av de rosa og lilla fargene blir kanskje litt i ''søteste'' laget for min smak; men det er jo en smakssak. Spennede komposisjon og utsnitt. Bra dette.
Anette G.

Bare en ting å si. LEKKERT!
Caroline L.

Otroligt bra gjort... et bilde i sin klasse.


Mvh
Caroline
Mikael L.

Intressant och annorlunda komposition, bra!

Mvh,
/Mikael
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu