Lysmåling
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF 50mm/1.8 II
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger632
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_101635} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Geir Andre O.

En tålmodig ung dame som finner seg i mye rart fra sin ''foto-gale'' far?

Koselig og litt anderledes bilde.

Avsluttet .

hehehe. ser ut som du gir henne el-shock..

slem jente..bizzz....

men jo, morsomt bilde.
Inger-Lise S.

Morsomt bilde! Godt teknisk,som vanlig fra deg.En fin modell,tålmodig ja,og med et artig uttrykk for anledningen.Gode farger her.

mvh Inger-Lise
Elin F.

Et fint ''situasjonsbilde''! Det er slike blinkskudd som fremkaller gode minner og diskusjoner ut i de små timer om 25 år!!

Elin
Grethe B.

hehe....morsomt...Men det er ikke pent og knalle ned ungene sine med slike apparater;-) Ikke rart hun satt rolig etterpå....hehe
Morsomt bilde!

mvh
gt
Ulf R.

moro!

/ulf
Frode A.

Takk for kommentarer :)

Først må jeg innrømme at den armen med lysmåleren (festet på ei Nikonsnor) ikke er min ;)
Arm og lysmåler tilhører min gode fotovenn Audun. Nikonfantast, men en godgutt på bunnen :)

Hvor tålmodig min datter er når det gjelder å stå modell kan nok diskuteres, men hun er jo godjenta mi uansett da. Etter at lysmålinga var over forsvant hun i full fart ut for å leke, så jeg fikk ikke tatt noen skikkelige gode bilder av henne under denne sessionen. Men jeg skal prøve meg igjen med bare henne en av de nærmeste dagene.
De var 5 unger i alderen 3-6 år som løp rundt i et vilt kaos under fotograferingen, og vi lærte ivertfall at enten får vi ha færre unger på én gang, eller så får vi alliere oss med en eller flere av mødrene til barna, da det var ganske så vanskelig (umulig) å holde orden på alle ungen samtidig som vi prøvde å få tatt noen bilder av dem.
Men vi er jo menn da :) hehe........

Har mye å lære når det gjelder lyssetting ol. men det er jo utrolig morsomt når man ser at ting begynner å stemme mer og mer etterhvert.


Mvh: Frode
Kristine G.

Hehe, festlig! Det ser virkelig ut som om hun får el-sjokk pga ansiktsuttrykket hennes, som kanskje ikke var helt heldig :-)
Kay R.

He,he.. Knippset litt for tidlig.. Tøft og anneledes bilde.
Veldig artig ansikts utrykk på jenta. Ellers e jo bilde teknisk godt gjennomført. Skarpt og klart med veldig gode farger og fokus. Fint å vise dette også ja..
Ha en fin kveld..

MVH Kay:-)
Peter D.

Ja, hun ser passelig comfortably numb ut..
Artig bilde.


Pete

willy m.

Ha ha ha..som guttungen min på to pleier å si :''se pappa en bssssss'' og siden jeg sitter mye å redigerer pleier guttungen på 9 å si at ''det ikje en bsss det har dobbeltklikket for pappa:)) ......''et herlig bilde som måler unger i sin beste/verste utolmodighet... flott teknisk morsomt..alt... ha en fin dag mvh willy
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu