Mot sommer - også på Skjervøy!
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM
  • Brennvidde300.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger82
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1028905} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Walter S.
Se der, ja!
2 sikre tegn på at det går mot sommer også hos deg, Hans Petter. Tatt på 300mm brennvidde og så skarpt. meget godt eksponert, noe som ikke er enkelt mot en lys himmel.

Gode, naturlige farger.

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Hei
Fin komposisjon og fine farger. Ville kanskje ikke latt kvisten treffe akkurat i hjørnet, men det er jo en smakssak. Etter mitt skjønn ikke veldig skarpt. Noe støy på fuglen.
mvh Geir
Anders S.
Ja jeg blir målløs og "tom for ord"
Det er knall flott!!!
Et blide som jeg liker virkelig godt!
Imponerende! Sekser på terningen!
Hilsen Anders
Arild T.
Flott utsnitt av fuglen skarp og fin, etter mitt syn. Fint at du har fått med så mye av miljøet rundt.

Hilsen Arild
Ingrid Milly L.
Dette er et annerledes fuglebilde med god skarphet og fine farger på både fugl og fotomiljø.
mvh. Ingrid Milly
Ivar W.
Nydelig komponert fuglebilde.
Rent og estetisk.
Hans Petter S.
Takker for komentarene! Det var hyggelig!
*Walter: Bildet er tatt med et objektiv jeg kjøptet for noen få uker siden, er veldig fornøyd med dette! Dette bildet er tatt fra min veranda; bagrunnen du ser her er taket på nabohuset, et malingsløst blikktak (derfor disse stripene).
*Geir: Dette bildet er tatt håndholdt, på rimelig lang avstand. Bildet er beskjært nokså mye, så du har nok rett i at skarpheten ikke er helt i 100, men forholdene tatt i betraktning er jeg fornøyd! Hensikten med dette bildet er først og fremst å vise vårstemningen, selv om jeg har lagt det under kategorien Fugler!
*Anders, Arild, Ingrid Milly og Ivar: Hyggelig atdere liker bildet!
Roar K.
Lys, skarphet, farger og detaljer samt fuglens plassering i flata er det ingenting å si på. Det kan ikke bli mer perfekt.
Linje ut i nedre høyre hjørne trekker litt ned. Her burde du hatt med litt mer nede så greina hadde kommet rent ut fra høyre ramme med litt luft ned til hjørnet - noe som gir bedre spenning og perspektiv.
Nevner også her at du bør holde deg under 900 pix. eller kanskje helt nede på de 850 pix. som jeg bruker på høyden for å få en presentasjon med litt luft over og under. Folk gidder ikke taste F11 for å få fullskjerm.

Roar
Avsluttet .
Hei igjen Hans Petter
Som sagt fin komposisjon, fine farger og et flott preg av lysere tider/ vår. Din beskrivelse av lang avstand til objekt og høy beskjæringsfaktor gjør at dette bildet ikke er 100% skarpt; -det skulle bare mangle! Du er ute etter å formidle en stemning, og det er bra. Det er ikke alltid slik at bildet må være teknisk perfekt for at det skal presenteres. Jeg har lagt ut mange bilder hvor det tekniske ikke på noen sitter slik det skal. Personlig synes jeg ikke at det er spesielt konstruktivt med alle intetsigende og av og til ukritiske "perfekthetsbeskrivelser" som av og til mangler et realistisk grunnlag (.....-men det er det kanskje mange som er uenig med meg i). Personlig ønsker jeg konstruktiv kritikk både på godt og vondt. Jeg vil avslutningsvis avrunde med at du har lagt ut en rekke estetiske bilder.
mvh Geir
Hans Petter S.
Takker for kommentarene Roar og Geir!
@Roar: skal tenke litt mer på størrelsen på bildene jeg legger ut, får se hva jeg får til!
@Geir: er helt enig med deg, det er kritikk av typen du gir jeg vil ha, det er det man lærer av. Vi har alt for lett for å slenge rundt oss med godord her inne, uten å være konstruktiv. Jeg verdsetter alle kommentarene, men vil helst ha konstruktiv kritikk! Skal prøve et nytt utsnitt, hvor kvisten ikke treffer hjørne, jeg beskjærte slik fordi jeg trodde det var best. Da har jeg altså lært noe nytt i dag. Takk!
Jostein S.
Hei
Et usedvanlig godt fuglebilde
Ikke bare komposisjonen, men helheten i dette motivet tiltaler meg
Nydelige kontraster du har fått frem i bildet
Jostein
Hans Petter S.
Takker for kommentaren Jostein!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu