Mellemværftet i snøvær .
Scannet fra dias , trolig tatt tidlig på 90-tallet. Mye støv og dritt som sikkert kunne vært fjernet , men nå er det nå engang lagt ut her så da får dere bære over med det.
Utstyr
  • Film Scanner Filmscan 35mm
  • -
  • Brennvidde6.5mm
  • Blender-
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger66
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1045798} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Øyvind B.
Hei Arvid. Her kan du i hvertfall ikke beskyldes for å ha støv på hjernen... Ble i overkant mye rusk her men selve motivet var spennende. Ruskevær med rusk. Mvh Øyvind
Jostein S.
Hei
Et skikkelig tøft bilde Arvid
Skulle nesten tro du hadde vært i Sydishavet!!!
Dette var mektig.
Røfft i stilen og det kler i grunnen den svært så røffe årstiden du presenterer i dette bildet
Ha en fortsatt GOD PÅSKE!
Jostein
Arvid O.
Ja Øyvind det ble i overkant mye rusk her , kan sikkert fjernes både på den og andre måten.
Takker for tilbakemeldinger og fortsatt god påske til dere begge.
Jon Tore J.
Herlig, gammelmodig og røft vinteropplagsbilde hvor de gamle seilskutene minner om lenge-lenge siden. Godt komponert, men mye rusk og rask som du burde ha tatt deg tid til å fjerne.
Mvh
Jon Tore
Anders S.
Hei!
Dette digger jeg, litt moderne sleng istede for å skrive på mitt vanlig vis; Dette er meget imponerende!
Jeg syns det er så flott med bilder som dette med litt røff stil, støv og rusk som er med på å fremheve historien og alderen til bilde. Ett bilde trenger ikke å være 100% "blankt" og rent for å få frem ett uttrykk, eller fortelle en historie!
Slik du legger ut dette bilde, så er uttrykket og historien kraftig forsterket! Og det ER MEGET BRA!
Glimrende flott utført!
Hilsen Anders
Hans Petter S.
Synes rusk og rask er med på å gi bildet stemning! Her er jeg glad du ikke har fjernet "støvet og dritten", det har sin funksjon her! Egentlig et noe rotete motiv, men det tiltaler meg og jeg liker det! Ofte er vi for opptatt av "perfekte" bilder og vi redigerer alle veier, dette synes jeg ble bra!
Avsluttet .
Jeg synes Has Petter kommentar over er meget interessant. Jeg støtter hans synspunkter fullt og helt. Tidvis kan et bilde miste kommunikasjonsverdi hvis man går langt i å bringe "orden i kaos". Verden / våre visuelle inntrykk kan tidvis, eller ofte, framtre som litt kaotiske. Av og til bør vi også tillate oss å la det bli reflektert i bilder. Jeg likte dette bildet meget godt og opplever at det kommuniserer noe viktig om situasjonen der og da. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Jo, jeg har noen med slik virkning jeg også fra tia før jeg fant ut at det var lurt å bruke pinsett til å putte diasen i scanneren med.
Spiller jo litt rolle hvor mye tid og arbeid man mener bildet er verdt ellers finnes det jo ting i støyfjernerprogrammene som tar litt av slik så man slipper å sitte i timevis med klonern.
LItt gulnet gir følelse av nostalgi og gammelt - og kommer kanskje litt an på aua som ser, men rusket faller vel også inn der.
Nå er det båtpussertid også så en del båteiere sitter vel og banner over regnværet som ødelegger for båtpussen i den uka som er mest høvelig til det fordi man har så mange dager fri i trekk.

Roar
Arvid O.
Hei og hå.
Tusen takk for utfyllende og gode tilbakemeldinger Jon Tore , Anders , Hans Petter , Kjell Øyvind og Roar , det settes stor pris på :)
Sissel Kleivdal H.

Tøft og røft. Stemningsfullt...
Liker dette godt!

Sissel
Arvid O.
Tusen takk Sissel. Hyggelig å høre :)
Kathrine J.
Flott vinterstemning! Liker den litt falmede fargen i bildet. Med vennlig hilsen Kathrine J.
Arvid O.
Tusen takk Kathrine :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu