Siland i farta.
Bildet tatt i Kristiansand. En kjappere lukker hadde nok gjort susen her for et skarpere bilde. En grønn gressbakke i bakgrunnen gir den grønne refleksen i vannet. Bildet er kun beskåret litt.
Utstyr
  • Canon EOS 7D Mark II
  • Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM
  • Brennvidde560.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger86
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1049272} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Walter S.
Det er som å se "Roadrunner" i aksjon! ;-) Fantastisk "fangst" Hans Christian.

Mvh,
Walter
Agnar H.
Silanda, med den karakteristiske "spolieren" på nakken, i fint trav så vannspruten står. At vingene fremstår uskarpe er ikke noe minus, heller et pluss. Kroppen og hodet er temmelig skarpt. Det er fart og framdrift i bildet. Bra!
Knut N.
Utrykket i hodet minner om Bippe stankelbein :o)
flott "skutt" Hans Christian!
Geir F.
Fanget i rett øyeblikk. Uskarpe vinger gjør ikke noe. Fin speiling. Ellers er jeg nok ikke enig i kommentarene. Trolig ikke optimalt fokus. Noe uskarp kropp og hode med få detaljer. Også noe utbrente partier. Ideelt burde det også vært noe mer luft i fartsretningen slik at anda ikke er på vei ut av bildet.
mvh Geir
Hans C.
Takker for kommentarene så langt. Det jeg liker best med dette bildet er selve posituren... Fototeknisk er det en del å trekke som du sier Geir.. Har fått utrolig mange kommentarer andre steder (Faceaves). Blikkfanget tror jeg utgjøres av de forholdsvis sterke fargene og altså posituren... litt tegneserieaktig over anda. Takker for kommentarene.
Geir F.
Hei igjen Hans
Jeg er helt enig i dine betraktninger om at selve motivet/ situasjonen mange ganger er mye viktigere enn det fototekniske. Jeg har selv lagt ut en del bilder med varierende fototeknisk kvalitet, men der motivet/ situasjonen var viktig å presentere. Dette skal være bildekritikk, og jeg synes derfor det er riktig å kommentere "alle sider" ved et bilde, og selv vil jeg gjerne ha både "ris og ros". Bildet ditt var absolutt verd å vise, og "fanget" i rett øyeblikk. Hvis du leser en del av kommentarene til en god del av bildene her på foto.no vil du fort se at det er mange svært urealistiske og overdrevne positive tilbakemeldinger på heller middelmådige bilder (selv om "smaken er som baken"). Det er ikke veldig konstruktivt! I enkelte tilfeller tror jeg den overdrevne smigeren kun har til hensikt å "sanke" flest mulig tilbakemeldinger på egne bilder. Som du skjønner er jeg litt kritisk til denne måten å kommentere på. Av de få bildene du har lagt ut har du flere flotte presentasjoner.
Med vennlig og konstruktiv hilsen Geir
Hans C.
Hei Geir. Takker for dine innspill. Jeg er forholdsvis fersk i fotofaget om en kan si det slik. De siste 2-3 åra har interessen imidlertid skutt til himmels med rakettfart. Jeg har investert i en god del utstyr... elsker å ta bilder og har sikkert "runda" youtube hva gjelder infofilmer om foto og benytter enhver anledning til å forsøke å forbedre meg. Kritikker og tilbakemeldinger er derfor svært nyttige...som her i dette utmerkede forá og andre lignende sits. Så igjen takk til dere alle og spesielt til deg Geir...bare hyggelig ;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu