• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-07-30 19:38:01
    Versjon #2
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • XF18-135mmF3.5-5.6R LM OIS WR
  • Brennvidde122.6mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/180s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger102
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1053066} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Bjørnar P.
Lite troverdige farger, men det var neppe hensikten heller. Et bilde som roper etter oppmerksomhet pga fargene, men jeg tror interessen holder seg lengre med mer troverdige farger.
Litt uklar komposisjon, som gjør at blikket vandrer rundt omrking uten å feste seg og uten noen klar retning.
Fredrik N.
Takk for kritikken Bjørnar!
Har lagt til et en ny versjon, der jeg ikke har lekt meg så lenge i LR (he-he). Særlig dehaze-knappen må man være forsiktig med fant jeg nå ut...

Mvh Fredrik
Ragnar S.
V1 er helt sikkert et ønsket resultat, spennende og kraftig i sin form. Når en sammenligner med den mer naturtro utgaven i V2 så vil jeg nok personlig foretrekke den. Begge versjoner er meget skarpe og klare med fint utsnitt.

Mvh Ragnar S
Bjørnar P.
V2 ble bedre. Den blir enda bedre dersom du kloner vekk div. strå som ligger i vannflata eller like under. Det gjelder spesielt de oppe til venstre og den nede til høyre. En del støy / artefakter i vannet kan unngås ved å unngå oppskarping av vannet.
Arild T.
Dekorativt og fint der jeg klart velger meg versjon 2.

Hilsen Arild
Fredrik N.
Takk for tilbakemeldinger!!
Bjørnars råd om selektiv oppskarping og kloning tas til etteretning, men det er en tidkrevende jobb kan jeg forestille meg..

Mvh Fredrik
Ingrid Milly L.
Som veggbilde ville jeg hatt v1 på et rom hvor det brukes vann ofte.V2 passer bedre hvor som helst da det er naturlige og litt svakere fargenyanse. Men to skarpe og fine bilder synes jeg.
mvh. Ingrid Milly
Walter S.
Jeg synes at begge versjonene er dekorative og spennende å se på. Hvorfor skal alt være bestemt på forhånd hvordan det skal se ut? Paragraf- og regelryttere er det som holder igjen utviklingen.

- Kunst har ikke regler - får vi høre når man kritiserer noe "møl" som presenteres som "kunst". Javel, så legg igjen regler da ...

Dette var en frisk og artig måte å presentere et bilde på, og personlig er jeg faktisk imponert over resultatet. Den 3-dimensjonale fremstillingen kler motivet godt. Vannperlene oppå de runde bladene er jo helt rått, og den jevne densiteten i fargene og valører binder det hele sammen til en enhet. Absolutt V1 fremfor V2!
:-)

Mvh,
Roar K.
Herlig etterbehandling i V1 som så absolutt blir min favoritt for det er sånt som jeg kunne finne på å servere.
Kraftige farger om enn unaturlige som Bjørnar helt riktig bemerker.

Roar
Øyvind B.
Tenker originalen mer som et dekorativt malerisk vegg-bilde. Tross den ekstreme farge-eksplosjonen likte jeg den best. Vakre farger!
Mvh Øyvind
Fredrik N.
Takker til alle for både konstruktiv kritikk og ros!!
Satte forøvrig stor pris på Walters innlegg!
(Man lærer ingenting av bare ros heller...)

Mvh
Fredrik
Hans Rich. A.
Smaken er som baken, som Roar ofte skriver. Og jeg er absolutt tilhenger av farger med smell i, så for meg blir valget originalen. Og vanndråpene gir prikken over i´en.
Mvh Hans Richard
Fredrik N.
Takk til deg også, Hans Rich.!

Mvh
Fredrik
Jostein S.
Hei
Fargerikt og vakkert
Fin effekt

Jostein
Eivind J.
Fargesterkt ja, men det blir jo effektfullt! Dessuten er det jo farger som står fint mot hverandre. En fin observasjon og formidling der jeg ville ha prøvd å unnlate den mørke nede til venstre.
Mvh. Eivind
Fredrik N.
Hei! Og takk til Jostein og Eivind også!!

Mvh
Fredrik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu