Død maske l
Denne masken roper i redsel ut i et tomt, svart rom. Likblek i ansiktet og svever i luften. Abstrakt eller konkret er opp til deg.
Her har jeg prøvd meg med litt kornete kontur i bildet. Syns det fremhever stemningen i bildet som er grusom, dyster og kald. Uttrykket i bildet blir litt mer moteløst og redselsfullt. Ikke noe koselig.
Bildet inngår i albumet Døde masker - Dette er studiobilder av skjelletter. Med lys, skygge og rett vinkel vil jeg få fram noe utrivelige, kalde og bleke masker. Det å få fram noe annet enn det det egentlig er kan bli interessant.
Utstyr
  • Canon EOS 1000D
  • EF-S18-55mm f/3.5-5.6
  • Brennvidde22.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • AnnetTatt i studio/mørk kjeller. Bildet tok jeg i totalt mørke, med kun to blitser som lys. Hang objektet i hyssing, som jeg redigerte bort fra bildet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1053412} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Roar K.
Joda, gjør seg mot mørk bakgrunn med støy denne.
Jeg tenker enten en vannrett speilvending så du går maska til venstre eller kutte vekk 2/3 - 3/4 av lufta til venstre for å få den i stående format.
Muligheten for mer struktur er nok til stedet hvis du demper lyset på hovedmotivet. Mulig at økt kontrast og et skarphetsklikk i etterkant kan funke også.
Men alt dette kommer jo litt an på hva som er din intensjon med bildet - hva du vil ha fram?

Roar
Simen S.
Bakgrunnen er bare en papp overflate som akkurat dekker bildet. Det som er utenfor bildet er veggen bak. Ellers hadde jeg nok beskjært litt annerledes. Prøvde å vende bildet slik at masken ble helt rett, men det ble for lite liv i bildet. Ble plutselig litt mer bevegelse når masken har en skeiv vinkel. Dette bildet kan man trikse og fikse veldig mye med og kanskje ikke bli helt fornøyd. Gode kommentarer du har, Roar! Takk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu