Rød løper...
Hjelper ikke så mye med rød løper når en ikke klarer å gå den...eller sagt på en annen måte, ikke har forutsetninger for å gå den...

Hadde en liten prat med denne karen, som bare trengte en liten hvil. Han ble litt overrasket når jeg stoppet for å høre om alt var greit. Tydeligvis ikke vant med det...
Utstyr
  • RICOH IMAGING COMPANY, LTD. PENTAX K-3
  • smc PENTAX-DA 18-135mm F3.5-5.6 ED AL [IF] DC WR
  • Brennvidde135.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger110
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1054007} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roar K.
Du veit å finne dem, Pål.
Passe ironisk historie dette.

Roar
Gunnar F.
Du høres ut som "barmhjertigheten selv" når du stopper og spør om alt var greit. Jeg går ut fra at han ikke var i stand til å vurdere eventuelt bilde for offentliggjøring. Han er lett å identifisere. Jeg ser du opererer med adresse Kristiansand. Muligens er dette i Oslo. Det har i det siste vært en del snakk om personvernet i Åndsverksloven. Har du ikke fått med deg noe?
Mvh Gunnar
Pål M. S.
Takker for kompliment på mitt engasjement....
Kan ikke bare publisere glansbilder av sitt jordiske gods og gull, eller sin vellykkethet...noen ganger må en se virkeligheten for noen i øya. Dette er dokumentarisk, uten og pynte på noe, tvert i mot, understreking av situasjonen.
Her er det tatt med respekt, for og påpeke virkeligheten, i dette tilfellet for denne personen. Hadde jeg på noen måte "latterliggjort" denne karen, hadde det stilt seg annerledes. Hvis noen ikke tåler å se slikt, eller prøver og gjøre det til underholdning, da har de et problem. Og ja, hadde en samtale med han, i motsetning til mange andre som bare snudde seg vekk og hastet videre, og han var klar over at jeg tok bilder. Treffer jeg ham igjen, vil jeg også da stoppe og ta en prat, og vise han dette, samtidig som jeg forteller min agenda for dette.
Min måte og påpeke at verden ikke alltid er like fin og flott...
Øyvind H.
Det må absolutt være rom for å kunne presentere bilder som dette.Jeg synes det er en god ide med denne røde løperen, og bra formidlet.
En annen ting er dette med å identifisere foto-objekter. Man skal være varsom med dette, spesielt i Norge. Også i utlandet bør en være oppmerksom på at mange mennesker ikke ønsker å la seg fotografere. Jeg spør av og til, tar gjerne foto fra siden/bakfra, slik at folk ikke kan gjenkjennes.
Mvh Øyvind H.
Avsluttet .
Et sterkt og viktig bilde med en god tittel. God komposisjon. Alltid litt vanskelig med bilder der personer kan identifiseres. Mange spør om de bruke bildet etter at "øyeblikket er fanget".
mvh Geir
Pål M. S.
Takker for innspill og kommentarer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu