Treff på Ekeberg, Oslo
Både for mennesker og dyr.
Før tåka letter for dagen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-09-17 12:29:29
    Versjon #2
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • Fujinon 18-135mm
  • Brennvidde18.5mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/450s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger125
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1055736} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Henning S. P.
Fint med den enslige hunden som er på vei over mot resten. Tåke er ikke dumt når man skal ut å fotografere. Jeg likte dette godt.
Roar B.
Det som gjør bildet interessant er jo denne firbeinte som kommer smygende inn fra venstre. Nysgjerrig søker den mot sine artsfrender. Og vi serveres historien (og kontrasten) mellom “villhunden” og de menneskestyrte - i bånd. Fin balanse i komposisjon. Og tåka som forsterker dybdevirkning og stemning.
Avsluttet .
Fint utsnitt, fin komposisjon hvor den løse hunden til venstre bidrar i stor grad. Her har du utnyttet tåka til å gi en fin stemningsskapende effekt samtidig som konturer og farger blir myke og fine. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Anders S.
Meget bra bilde dette her Ragnar! Flott levert!

Hilsen Anders
Arvid O.
Tåka kan jo være fotografens beste venn , og hunden er jo menneskets beste venn sies det.
Velkomponert med en liten dose humor.
Arvid.
Arild T.
Et bilde med mange interessante elementer; hunden som kommer inn fra venstre her, er nevnt. Tåka skaper i tillegg en fin effekt.

Hilsen Arild
Øyvind H.
Veldig bra dette.En fin komposisjon med hunden til venstre i kontrast til de mer diffuse hundene. Den midtstilte lyktestolpen tar muligens litt for mye oppmerksomhet, men uansett et flott bilde.
Mvh Øyvind H.
Ragnar S.
Henning S, Roar, Kjell Øyvind, Anders, Arvid, Arild:
Takk for hyggelig og beskrivende kommentarer !
Øyvind: Tenkte en god del på den midtstilte stolpen.
For så vidt ikke noe stort problem å klone den bort, men ta må jeg også ta med person/barnevogn.
Skal gjøre et forsøk og eventuelt legge ut en V2. Takker for konstruktiv kommentar.
Skj
Øyvind H.
Versjon 2 ble kjempeflott.Kloning er jo omstridt. Hadde du hattt en annen kameravinkel, ville det kanskje gått å la lykte stolpen stå. Men dette er jo et øyeblikksbilde, og da må man bare slå til i rette øyeblikk:-)
Mvh Øyvind H.
Roar K.
Kunne vel ha vært i hvilken som helst park med eller uten stolpe dette?

Roar
Arvid O.
Nå ble det veldig langt til neste stolpe...he he , imponert over kloningskunnskapene dine Ragnar.
Arvid.
Henning S. P.
Jeg synes stolpa egentlig passet fint inn og delte scenen i to. Ett med en ensomme og tåkehavet og ett med gruppen. Kloning i denne typen bilder er jeg ikke noe glad i å gjøre i mine egne bilder, men det er ditt bilde så du gjør jo hva du måtte ønske.

Henning
Ragnar S.
Roar: Hvilken park det er sikkert ikke så viktig, ei heller stolpen som har blitt mye omtalt i kommentarene. Så her må jeg gi deg rett. Det er da heller ikke det som er det vesentlige med bildet. Takk skal du i alle fall ha for at du ville gi din kommentar.
Skj
Ragnar S.
Henning S:
En V2 ble lagt ut som følge av kommentar fra Øyvind Heggelund. Ser det er forskjellige meninger hva som måtte være best.Ut fra dette greit å vise hva som endrer seg fra original synes jeg. Min vurdering før utlegging ble allikevel at stolpen burde være med slik du også antyder i ditt siste innlegg.
Skj
Sissel Kleivdal H.
Flott situasjon -og stemningsbilde. Liker historien. Her er også tolkningsmuligheter. Det liker jeg.-

Sissel
Ragnar S.
Er glad for din kommentar Sissel !
Skj
Avsluttet .
Ja, vi ser forskjellig på det – heldigvis… Stolpen i originalbildet "ødela" for meg, v2 derimot liker jeg godt!
:) fra Øystein
Ragnar S.
Fint men kommentar fra deg Øystein. Det er lov til å ha forskjellige meninger, og kunne gi uttrykk for dette.

Skj
Øyvind B.
Ikke lett og følge med på denne ekstreme billed-strømmen, hverken med eller uten nett. For meg er det den merkelige posituren på hunden pluss tåken som skaper stemningen her. Ekeberg er vanskelig og få til spennende bilder er min erfaring. Synes også "røttene" høyre side nede forsterket det litt trolske utrykket tross Ekeberg ja...Liker.
Mvh Øyvind
Ragnar S.
Øyvind B: Som du skriver så strømmer det på med bilder, og det er ikke så lett å få med seg alt som blir lagt inn. Hyggelig at du fant fram til mitt bilde og ville kommentere det. Legger også merke til at du er en av de som en flink til å gi kommentarer til andres bilder, hvilket jeg synes er svært positivt. Strengt tatt burde det nok vært flere som kunne ta seg tid til nettopp det.
Skj
Avsluttet .
Tidlig på morgenen når tåka ennå ligger kan gi mange fine motiver.
Jeg legger spesielt merke til de majestetiske trærne med sine former.
Nede på bakken er det hund-telling, eller hundetreff ja:) Litt sent ute den i venstresiden, men i fint trav mot de andre.
Merkelig at både lyktestolpe og stakkars mor og barn i barnevogna som forsvant i v2. he, godt vi kan trylle litt i blant for å få bort uromomenter som nettopp lyktestolpen var i originalen.
Tror muligens det hadde vært et motiv i seg selv om du hadde gått opp i høyresiden og kun tatt med trærne som rager så fint opp i tåkeheimen. Av og til ser man også andre motiv i et bilde, vi som betrakter bildet.
Ha en fin kveld.
mvh arild
Ragnar S.
Arild Aa: Setter stor pris på din tilbakemelding.
Interessant med muligheten for kutt på høyresiden slik du antyder. Et renere bilde da, selv om noen elementer nødvendigvis forsvinner.
Skj
Håvard F.
V2 ble bra :)
Ragnar S.
Takker for kommentar Håvard !
Skj
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu