Det er vakkert, selv om gråværet kommer fort.
På tur for å nyte høstfarger og fotografere litt kommer gråværet sigende over fjellkanten, men klarer ikke å ødelegge stemningen.

Høstfargene overlever nok denne bygen også, og en til, og en til, men deretter må de nok gi tapt for Kong Vinter, som ristet litt på fingrene (3 grader og nedbør om morgene).

Hvor vakkert er det dog ikke, dette høstfjeld.
Bildet inngår i albumet Spidsbergseter - Et vakkert sted på Ringebufjellet i utkanten av Rondane, med fine vidder, små vann og fine høyder. Vakker både vinter og høst.
Utstyr
  • Canon 10D
  • Canon 28-90 /f4-5.6 II
  • Blender-
  • FilmtypeDigital raw ISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger241
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_106450} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Kjetil H.

Veleksponert og bra dybde, selv om lyset ser vanskelig og flatt ut. Liker også plasseringen av menneske og hund, og linjene som bølger seg oppover mot høyre i bildet. Det er pent, avstemt og formidler masse naturstemning.

Min eneste innvending er at bikkje nr. 2 ikke synes bedre.

mvh
Kjetil
Bjørg R.

Hei! Enig med deg, høstfarger er flott! Likte dette bildet godt, gir meg lyst til å ta en tur ut i skogen/på fjellet, så absolutt et vellykket bilde!

-Bjørg-
Hans-Gunnar H.

Jepp...gleder meg til og komme på fjellet igjen...begynner og få abstinenser allerede....gjør det ikke bedre og se slikt!

Fint 'turbilde' i flotte omgivelser....

MVH Hans-Gunnar
Avsluttet .

Hei Stig, jeg forstår du har hatt en fin høsttur på Rondane til tross for at været ikke var maksimalt. Du formidler en flott natur her, personen er perfekt plassert i bildet, men jeg er enig med KH at jeg gjerne ville sett hunden til venstre også.

-Geir-
Kristian S.

Ehhh... Vet nå ikke helt... Noe som skurrer her...

KES
Stig B.

Takker for kommentarer. Deilig med en tur i høstfjellet selv om været ikke var det beste. Kan være enig i kritikken vedrørende plassering av hund nr 2.

KH;Enig
BR;Takk skal du ha, da er meningen med bildet oppfyllt
HGH;Takk skal du ha, det var vakkert
GK; Turen var deilig, men ga ikke forventet bildemessig resultat pga været.
KS;Kan du hjelpe meg, hva skurrer???

Stig
Wigdis W.

Vakre høstfarger, men jeg tror bildet ville blitt bedre med f.eks bare en hund. i nedre venstre del Syns personen og den hvite jakken dominerer altfor mye. Det er kanskje det som ''skurrer'' litt.
Nils L.

Greit bilde av fint turterreng. Ganske intetsigende forgrunn, den til høyre. Oppstillingen til venstre virker også noe ''tilfeldig'' - Med så mye forgrunn som den på høyresiden hadde det gjordt underverker om denne var dekket med lyng eller noe.
Mvh Nils :-)
Tom A. T.

Flott terreng med fotogene farger, men jeg er enig med Nils at det mangler noe før forgrunnen sitter ordentlig. Jeg tror kanskje mindre brennvidde og nærmere innpå modellene hadde gjort seg bedre.
mvh Tom T
Inger-Lise S.

Et fint bilde med god komposisjon og lekre høstfarger. Her ser vi uværet komme,ja..
Så kommer du med en fin dokumentasjon på tilstanden på det stedet vi egentlig skulle reist til idag.....Men desverre måtte avlyse..(Rondane,Folldal og Ringebufjellet) Så fikk jeg nå se litt derfra da..Men det vekker jo lysta til å dra da:)

mvh Inger-Lise
Sidsel A.

Gråværet får av og til frem ekstra fine farger, som her. Synes komposisjonen og fargene funker veldig bra. GLeder meg til fjelltur i neste uke.
mvh Sidsel
Kay R.

Hei Stig..

Kjempefint høstmiljø som du har gjengitt på en godt måte. Alltid fint å ha levende vesner i bilde. Gjorde seg bra hær.. Høsten e min favoritt tid på året. Kom med flere..

MVH Kay:-)
Stig B.

Takk for kommentarer.

Er litt enig i kommentarene om forgrunn, men fant den forgrunnen som er der så typisk for denne fjelltypen at jeg faktisk syntes den hørte hjemme der.

Jeg har mye igjen på denne typen bilder. Prøver ting som ikke nødvendigvis faller i smak. Lærer forhåpentligvis litt etter litt, selv om det tar tid å lære en gammel hund å sitte.

Uansett så er dette den tiden på året jeg synes det er vakrest i fjellet.

Stig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu