parklandskap
takker for tilbakemeldinger!
Utstyr
  • Canon 10D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger248
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_106553} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Silje Kristin A.
Pent bilde, pene farger. Behagelig å se på.
Avsluttet .
Flott og stemningsfullt. Liker spesielt godt den lange grenen som strekker seg fra høyre mot venstre. Et fantastisk vinter/høst bilde, rett og slett.

Espen
Geir Ove T.
Knalltøft! Hvordan har du laget den rammen med skygge rundt??? Bildet kunne godt vært hentet ut av en Nikon-katalog, da de liker å kjøre denne stilen. (ekstra moro at det er tatt med en 10D...) PS: Hvis den rammen er en familiehemmelighet, kan du sende meg fasiten som ''brukermelding'' :-)
Andreas F.
Du tar fantastisk fine bilder syns jeg, alle sammen. Klarte ikke helt og bestemme meg for hvor jeg skulle legg inn kommentar etterhvert, så det ble her på det siste. Du er uvanlig allsidig, og tar svært gode bilder av alt fra natur til produkt og portrett. Jeg er imponert. Skal se litt mer og se om jeg klarer og komme med noe konstruktivt også, men fikk egentlig bare vanvittig lyst til og skryte jeg når jeg så på bildene dine.

mvh
Andreas
Øyvind N.
Likte dette. Kanhende staden kan vera utgangspunkt for ein serie med forskjellige lys og verforhold.
Avsluttet .
Fint bilde! Hvor er det tatt?
Jan R O.
Lekker bilde, nesten som et maleri. Noe å ha på veggen dette! Fint med den lange greina som følger linja bortover og kontrasten mot trærne i bakgrunnen. Likte også fargetonen og til og med ramma rundt bildet, så jeg vet ikke om det er så mye negativt å trekke fram. Hvor bildet er tatt går vel klart fram nede til høyre.
Jan
Janne L.
Stiligt hvordan trærene slynger seg. Et nydeligt bilde har du fått til. Dette er slike omgivelser som ofte kan bli litt rotete på bilde. Men den oppgaven har du løst glimrende.
Janne
Øistein T.
takk for fyldige kommentarer!

ja det som umiddelbart fanget min interesse var denne grenen som strakk seg utover.. og alle de brune bregnene var også ganske fascinerende.

Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu