Biler i kø, for alltid
Fra bilkirkegården i Båstenes, Sverige
Utstyr
  • NIKON D7000
  • 16.0-50.0 mm f/2.8
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1067291} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Fint og interessant motiv, fint gjengitt med komposisjon og fin utnyttelse av lys og farger. Bildet bringer med seg en viss følelse av vemod og inspirerer betrakteren til å la tanker og følelser vandre. Det er rart å tenke på at en gang var hver av disse bilene nye og fremsto sikkert som en stor og betydningsfull anskaffelse for eieren. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Ja, bare enda litt mer boblende måsagrodd enn da jeg var der første gang i juli 2009. Men allerede da var et ukjent antall lastebiler og busser som sto der tidligere fjernet fra plassen etter hva jeg hørte fra folk som hadde vært der noen år før meg.
Greit utsnitt og komp dette med god dybde som vel omtrent gir seg selv her.
Du kan kanskje forsøke med 2-3 cm beskjæring i venstrekanten for å roe ned den. Men slikt må prøves ut for å se hvilken virkning det har.

Roar
Ragnar S.
Tenker på Øystein Sundes "Campingvogna" og bilene som ble stående for godt på brua mellom Seljestad og Låtefoss. Tiden flyr og forfaller taler sitt språk. Fint utsnitt.

Mvh Ragnar S
Kristian S.
Takk for tilbakemeldinger og diskusjon! Det har nok vært mange fotosafarier hit, og det kan anbefales også. Lett overskyet passet bra til vemodet! Det kunne vært tightere beskjært på begge sider, men jeg syntes dette ga både ro og spenning.
Roar B.
Behold gjerne utsnittet, Kristian. Understreker forfallet, det døde snart oppspist av det levende. Naturen som rettmessig tar tilbake. Et noe 'slitt' foto - objekt, kanskje. Syns allikevel du har kommet godt ut av det.
Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu