Utstyr
  • Panasonic DMC-TZ60
  • -
  • Brennvidde27.1mm
  • Blender-
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger105
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1081258} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Knut Georg F.
Oppfatter dette, som mange av dine bilder som avfotografering av abstrakt maleri. Min vurdering av kunstverket er at det er fine former og farger med en viss glød av optimisme. Som foto synes jeg det er noe uskarpt.
Mvh Knut
Øyvind B.
Ser poengene til Knut ang. skarphet etc.
Mulig ikke av dine beste, men fortsatt egenartet utenom noe annet her inne.
I seg selv nok for meg...
Mvh Øyvind
Avsluttet .
Jeg leser dette først og fremst som et nonfigurativt eller om du vil ikke-referensielt bilde som må vurderes ut fra former, linjer og farger. I dette perspektiv synes jeg bildet er meget bra. Spørsmål om skarphet er fullstendig irrelevant i en slik sammenheng, en misforståelse, det har ikke noe med saken å gjøre. Jeg liker bildet meget godt. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Jostein S.
Hei
Takk for tilbakemeldinger
Kjell Øyvind formulerer det jeg tenker i denne sammenheng.
Det er mange uttrykk/uttrykksformer innen foto.Det gjør spennvidden større. Fotoet som form kan gjerne utfordres ved at det utvides i forskjellige retninger. At fotografer gjør ting på sin egen måte er positivt. Jeg er ingen A-4 fotograf hverken når det gjelder fotouttrykk, fototeknikk, eller fotoutstyr.Husker jeg var med på en fotovandring. Da vi møtte frem var der fotografer med store kameraer, svære linser, fotostativ over skuldra, og fotosekk på ryggen.Jeg kom anonymt med et lite kamera i lommen. Da tenkte jeg, hva har jeg her å gjøre. Jeg følte meg temmelig malplassert. Det som var moro var at jeg kom høyt på resultatlisten.Vi er fotografer som ser forskjellig og har forskjellige uttrykksformer. Det gjør det hele spennende
Hans Rich. A.
Jeg er nok mer skrudd sammen som en A4-fotograf, og er nok han med stativ og ryggsekk :). Men synes også at abstrakte uttrykksformer kan gi meg en fin opplevelse, som her, der jeg ser lys som stråler og sprer seg utover mot stjernehimmelen.
Mvh Hans Richard
Øyvind B.
Beste retur kommentar svar Jostein det år 2017.
Irriterer meg over min iPhone 7.
Sliter med å forsvare mitt tunge fullformat system...
Øyvind
Jostein S.
Hei
Takk for interessant tilbakesvar Øyvind
Jeg tror mobilfoto kan være undervurdert. Jeg har ingen telefon som er så bra at jeg kan ta bilder med, men har sett mange flotte foto tatt med mobil
Keshav N.
Dette bildet minner meg om noen steiner jeg hadde en gang med lignende farger. Fint bilde med fine farger.
mvh Keshav
Roar K.
Nok en herlig abstrakt fra din hånd.
Grand Old Lady Inger Sitter har sagt takk for seg så da kan jo du overta rollen - dog ikke som lady.

Roar
Ulf Erik A.
Et spennende abstrakt motiv med en fargesammenstilling som virker harmonisk. LInjer og felt bidrar til en helhet. For meg utstråler det ro og harmoni. Blir ikke lei av å se på det og kunne godt hatt det på veggen.
Berit A.
Har lest de andre kommentarene og synes det er så herlig at vi ser ting på forskjellige måter. Jeg har tatt fram dette bildet flere ganger, og ser forskjellig hver gang. Flotte farger og fint lys, og man kan se forskjellige motiver også hvis man leiter og det er det man vil se etter. Spennende. ;) Dette er du god på Jostein.
Roar B.
Utsnitt, eller et verk i 1:1 ? I såfall har du en nådegave som bør spisses ytterligere.
Nok et uttrykk med mange emosjonelle fasetter. Spennende samspill mellom lys og koloritt, bevegelse og energi. Gir store rom for ulike tolkninger. Bra.
Men filteret ? av stjernedryss og diagonale linjer, det kunne jeg unnvært.





Jostein S.
Hei
Takk for tilbakemeldingene Keshav,Roar, Ulf Erik, Berit og Roar B.
Jo,filteret kunne jeg kanskje ha latt være Roar. Kan være enig i det. Det var for å oppnå en annen effekt jeg prøvde meg på det
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu