Gammel Volvo
Bildet inngår i albumet Brødrene Ivanson´s bilskrotning -
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • 24-70mm
  • Brennvidde39.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1089268} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Fint bilde av en gammel traver. Synes det var bra komposisjon samt at svart hvitt skaper litt mystikk og stemning i bildet som disse trenger. At døra på bilen stod oppe er slike små detaljer som fremhever bildet på en mye mer spennende måte. Likte det her.
Roar B.
For bare henge meg på Christer her. PV, en klassiker som frembringer gode barndomsminner.
Viggo Strand K.
På 60-tallet bodde vi i samme gård som en kjøpmann og jeg var så heldig å være med å kjøre kolonialvarer hjem til folk.
Avsluttet .
Jeg slutter meg også til Christers utmerkede kommentar over. Jeg synes også svart hvitt er best egnet til å formidle de følelser og den stemning man lett kan etablere når man ser slike gamle biler i en slik sammenheng. Jeg oppfatter dette som et meget godt bilde på alle måter. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Kjell H.
Ser ett gammelt bilvrak, som bilekspertene sikkert kan bestemme både merke og årgang på. Utmerket fotografert, og med innhold og uttrykk kler det sort hvite som også linker til tiden det hører hjemme i. Når det er sagt, så blir dette omtrent som fugleportretter. Det gir noe til de spes interesserte, utenom det, lite spenninger innholdsmedsig som trigger hjernevindingene som fotografi.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu