From an old Man's Sandbox 1601

Tok en titt på safaribildene mine fra Kenya 1981, men de var lagret i små formater med oppløsning 25 så det var umulig å få til noen forbedringer der.
Derfor endte jeg opp med å leke litt med denne maraboustorken som helst bør sees mot mørk bakgrunn ved å klikke på bildet.
Hvorvidt jeg kanskje skulle latt dette bli i sandkassa framfor å presentere det her vil kanskje kommentarene avsløre?

http://WWW.pbase.com/kneppen
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1091863} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Jeg synes det er fint at du publiserte den. Jeg opplever dette som et litt uvanlig og litt spennende fuglebilde. Fargene og strukturene og den mørke koloritten gjør bildet spesielt og gi det en viss stemningsskapende effekt som man sjelden opplever ved bilder av fugler. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Arild T.
Ikke ett av dine beste bilder i din ellers ypperlige kolleksjon dette, etter min mening, men likevel spennende og stemningsskapende som Kjell Øyvind skriver.

Hilsen Arild
Britt H.
Artig bilde. Spennende presentert. Kunne hengt på veggen.
Walter S.
Litt vanskelig å få "tak" på dette, grunnet mørkheten. Skjønner jo at det er en Marabu, men kan ikke si at jeg en overbegeistret for kuløren der ... minner meg om Pointillismen fra før århundreskiftet (1900), men din versjon har mere dybde.

Mvh,
Walter
Roar K.
Stor takk til dere 4 som gadd å bruke tid på dette som jeg selv var svært skeptisk til.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu