Utstyr
  • FUJIFILM X-E3
  • XC15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ
  • Brennvidde19.2mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/180s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger67
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1099003} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Bjørnar F.
Noen vil kanskje mase om et kutt på høyresiden, men jeg syns det uttrykksfulle blikket til den fine modellen din tilsier at du bør ha dette negative rommet der for å balansere det.
Ingen tegninger/stofflighet i buksebena? Eller er det tilsiktet?
Liker at det svarte er helt svart og "rent" når det først skal omgi henne helt.
Pål M. S.
Takker for kommentar og synspunkter, Bjørnar:-)
Er litt på "forsøksstadiet" når det gjelder uttrykk i bildene.
Har funnet et uttrykk som jeg liker, men det blir en del kompromisser, bl.a at mørke detaljer gror igjen. Her mener jeg at vi får en anelse/informasjon om at modellen sitter, og ser utover. En kan alltids diskutere hvor mye info det skal være i bilder. Ser at jeg kanskje må løse en del i forhold til mørke klær mot mørk bakgrunn, så jeg får kanskje bruke vinteren på det:-)

Forresten hyggelig å se deg her også:-)
Bjørnar F.
Alt det svarte rundt henne syns jeg funker bra, og liker at du har rensket det opp og gjort det helt svart i stedet for å la flekker stå igjen etc.
Men jeg tenkte at det kanskje var mulig å selektivt hente frem mere detaljer i bena, om et var ønskelig fra din side. Men hun har kanskje på seg tights?
Uansett flott bilde!
Pål M. S.
Hei igjen og takk, Bjørnar.

Har brukt en Preset fra NikCollection, som er ganske harde kontraster i, og prøvde å hente frem detaljer rundt bena, men lykkes ikke helt. Hun har en sort tights, som er med på å skjule detaljer fra nedre del av bildet. Kanskje noe en skal ta i betraktning før en tar slike bilder, farge på klærne. Vil dog ikke ha for lyse klær heller, med dette uttrykket og bakgrunnen.

Prøvde ut denne kompen, som jeg synes fungerte i forhold til motivet, uten at det dermed trenger å falle i smak hos alle.

Setter pris på at du tar deg tid til en ordentlig bildekritikk, og kommer med synspunkter. Veldig nyttig:-)
Bjørnar F.
Bare hyggelig. NikCollection er morro. Mye å leke med der!
Avsluttet .
Det tomme rommet på høyresiden synes jeg var fint da jenta titter ut i det, så det var veldig bra. Ser konturer av kasse og bein så jeg likte dette godt, et pent portrett.
Roy C.
Dette funka bra Pål. likte komposisjonen med jenta til venstre for et sort rom til høyre som kan tolkes til mangt. Likte dette veldig godt.
Mvh. Roy
Hans Rich. A.
Nok et flott portrett av den "lille damen". Har ikke noe særlig mere å tilføye enn det som er nevnt. Hender kan være litt vrien å få naturlige, men det har dere også fikset godt.
Mvh Hans Richard
Keshav N.
Flott og levende portrett Pål, et riktig blinkskudd.
mvh Keshav
Harald N.
Velkomponert med den tankefulle modellen fint plassert iruta.
Mvh Harald
Pål M. S.
Takker alle for hyggelige tilbakemeldinger:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu