Kunsten
å se
er ofte det
en ikke ser
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2019-01-20 12:06:47
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger212
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1100202} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Øyvind Å.
Egentlig litt kult. Tøft med så lite som egentlig skal til for å lage et fint fotografi. Hadde gjort seg på en stor stuevegg i litt voksent format.
Roger H.
Å lage e bilde av det en ikke ser, er en vanskelig øvelse. For å sitere Munch,: Jeg maler ikke det jeg ser, men det jeg så.
Ikke så lett det heller nei---.
Har sett bildet noenn ganger nå og begynner å like det jeg ser.
Roar B.
Mange takk, Øyvind, for at du tok tid til en refleksjon rundt et motiv som nok ikke avstedkommer den helt store trengselen i kommentarfeltet :) Erfaringene
tilsier det når bildene handler om andre uttrykksformer enn disse mer vanlige, rent konkrete og visuelle.
Roar B.
Roger: Vet du har evnen til å se, det du ikke ser, ved hjelp av innlevelse og fantasi. Hold på den !
Takk !
Jon S.
Hei. Jeg ser poenget ditt. Bilder som dette er for meg utfordrende og som betrakter er det veldig avgjørende at jeg er i sinnstemning som gir åpning. Etter å ha hørt selveste Robbie så jeg på bildet igjen. Det ble bare herlig det her. Mvh. Jon
Roar B.
Jon: Glad du nevner og kjenner på denne kombinasjonen mellom bilde og musikk. For meg selve essensen i det eg ønsker å formidle.
Takk hjertelig !
Knut Georg F.
Må innrømme at jeg her mangler evnen til å se - det du prøver å formidle. Sånn er det bare; helgrått, forskjellen på det banale og det subtile er ofte utydelig, men for meg blir dette ytterst banalt (ser bort fra at det er en lenke til et annet medium da jeg forholder meg til dette forum som ren bildekritikk).
Mvh Knut
Roar B.
Kunst skal provosere, forarge like gjerne som begeistre, bevege. Da lever uttrykket, vi er på rett vei, skaper debatt.
Takk til deg, Knut G., for at du bidrar og balanserer kritikken. Men prøv gjerne igjen.. motivet krever sin tid i motsetning til V2, knipsa samme dag. Og som kun føyer seg inn blant 13 på dusinet. Min påminnelse om et for lengst tilbakelagt stadium - at jeg vil videre..
Knut N.
Siden denne siden handler om bildekritikk, så synes jeg at det blir malplassert med en link til artist/musikkstykke. Bare en skarve mening fra min side..
Roar B.
Ja, Knut, hør gjerne musikken isolert. Men da har du også elegant hoppa over at det faktisk finnes kommentarer under som ikke står tilbake for øvrige kritikker her på dotten. Men sånn er det ofte, man velger gjerne ut det som passer..
Geir F.
Meget bra, Roar. Liker godt "rommet" som skaper uransakelige assosiasjoner i sin "simplisitet" (Originalen).
Dessuten vektige ord.
Verdsetter dessuten linken til Robbie Robertson (The Bands store og ofte undervurderte gitarist). Glemmer aldri hans improvisasjon da Eric Clapton mistet grepet på gitaren i avskjedskonserten til The Band. Mange flotte linker her. Dette har betydelig større "impact" en haugen av mer eller mindre "hofteskudd" fra en del av de som stadig legger i bilder av mer eller mindre samme valør.
"Kanskje du skulle ha "panorert" bildet?" Say no more........
G
Roar B.
Som godt over middels musikkinteressert kunne vi nok hatt mye å prate om vi to, Geir. Ser du også bruker mye tekster og sanger som inspirasjonskilde i bildene dine. For meg nærmest blitt et must for å holde det gående.

R. Robertson, en legende med sitt fantastiske The Band, seinere som soloartist der 'Fallen Angel' er henta fra åpningssporet på debutalbumet fra 87. Og er en hyllest til bandkollega Richard Manuel som valgte å ta livet sitt året i forveien. Derfor valgte jeg også den høye himmelen :)
Kan forresten nevne at Peter Gabriel medvirker på denne låten, ja, noen andre også. Dette som en link til siste bildet ditt og den flotte teksten som kommuniserer aldeles fortreffelig. Tror nesten vi snakker om en symbiose.
Mange takk !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu