in the middle of nowhere # 1
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetIngen manipulering.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger136
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1105755} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jon S.
Bildet kan ved første øyekast virke morsomt og fint. Men jeg håper at du i dette tilfellet har brukt skyteren i kampen mot miljøkrigen. Eller, jeg vet. Veldig,veldig bra. Mere av dette slaget, takk. Mvh Jon
Anne Ø.
Fint at slike bilder kommer frem for å vise hva som ikke tilhører vår sårbare natur. Enig med Jon, mer av dette !!!
Roar B.
I grunn to tanker bak bildet. Først så klart det miljømessige. Men også det absurde, surrealistiske, etter en tur å finne denne feilnavigierte båten langt inn i svarte skauen. Hva skjedde, hvordan kom den dit egentlig..?
Mange takk til Jon og Anne !
Harald N.
Det kan nå vere ein av livbåtane til Noa?
SveinM M.
Hva i all verden, var det første jeg tenkte! Skulle nesten tro det hadde vært en tornado som la igjen noe sånt! Surrealistisk, ja! :)
jon b.
Overraskende bilde. Hvordan har dette skjedd? Meget bra dokumentert både hva miljøforurensing angår og som kurios opplevelse for betrakter.
Jon
Avsluttet .
Har lurt på det noen ganger når man ser diverse skrot som står skaulangs bortover hvordan eller hvorfor folk har dratt det dit. Ligger det et tjern nede på høyre side der eller kanskje en vei like ved. Uansett et merkverdig bilde fint dokumentert.
Roar B.
Litt rart å tenke på, men engang, da jeg var først i tenåra var største ønsket å eie en slik Selco 13 fots speedbåt. Naturlig nok satte økonomien stopper for slikt, men håpet, det varte.
Etter mange år finner jeg altså denne juvelen på nytt, forlatt, som verdiløst gammelt skrot, langt unna sitt rette element. Og jeg tenker, kanskje er tida kommet for å realisere guttedrømmen, ta vare på og rehabilitere stakkar'n, få den på vannet igjen, i fordums prakt. Eller er tanken like surrealistisk som omgivelsene den nå befinner seg i? Vi får vente og se..
Takk til dere fire siste for kommentarer til båten, (foreløpig) uten speed!
Robert L. S.
Ja, man kan vel lure på hvordan denne i all verden har havna her. Meget bra observert og tatt. Passer liksom veldig bra midt opp i haugen av gamle nedsagde greiner. God skarphet på fokus og en behagelig bakgrunn.
Mvh.
Robert
Roar B.
Fallt også for dette litt merkelige scenariet. En uthogst med raskt nedbrytbart organisk materiale. Kombinert med plastbåten som sikkert ville tatt to evigheter å forvitre, og kanskje ikke da heller..
Takk for innspillet, Robert !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu