Trær, trær og flere trær ...
... finnes det i Gamlebyen rundt om på vollene - nesten litt for mye av det gode ... men, er dem der, så skal dem med. Om sommeren, med løv på, skjuler dem halve Gamlebyen.
- D5300_2015_02_07 På isen GMLB WinterClassic
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Nikon AF-S Nikkor 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1117009} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Keshav N.
Flott og velkomponert vinterbilde med fine farger. Veldig forskjellig fra her spesielt når det gjelder temperaturen som kryper over 35 om ettermiddgen.
mvh Keshav
Viggo Strand K.
Et Meget bra komponert bilde fra Gamlebyen og kanskje et av de mest fotograferte motivene her i byen. Et nydelig lus i et kjølig landskap som allikevel hat toner av vår i seg.

Viggo
Jostein S.
Hei
For et herlig lysspill
Tiltalende, lyst, og vakkert
Per L.
Ja, her er det rikelig med trær, men det jeg legger mest merke til er lyset - spesielt på broen og brokarene! Et teknisk godt bilde med ledende linjer og tiltalende, naturlige farger! Mvh Per
Avsluttet .
Flott at trærne blir tatt vare på, det er så altfor sjelden, kfr MDG og motorsagmassakrene i Oslo de siste åra! At du tar vare på dem med bildene dine er også bra, flott bilde med mange gode elementer. Dog...skjer det noe rundt greinene mot himmelen :-) ?
Avsluttet .
Ja. trær finnes det mange av, og altså ikke bare i skogen. Og det slår meg at disse alledstedsnærværende løvtrær gjør nesten enda mer av seg slik de står nakne om vinteren og eksponerer sine små og store grener og kvister i fantastiske mønster. Her synes jeg fotografen har fått dette poenget fint, sammen med en gammel bybro som også fortjener en dokumentasjon. Detaljer, farger og lys er som vanlig på plass. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Takk for alle som har bidratt med kommentar her inne - Keshav, Viggo, Jostein, Per, Norulf og Kjell Øyvind!

@ Viggo: La du merke til at bildet er lagt ut speilvendt ...?
<|;o) ....

@ Norulf: De tynneste kvistene beveget seg i vinden og med en eksponeringstid på 1/40" og når motivet beveger seg nytter det ikke med OIS på kamera ...

@ Kjell Øyvind: Ja, løvtrær er en velsignelse for fotografer, fordi de skiftende årstidene blir så synlig!

Mvh,
Walter
susanne j.
Flot med lidt dejligt vinterstemning :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu