Med, og uten folk ...
... i skogen, hvor man slipper ansamlinger, og samtidig kan finne roen. Turistforeningen sine turstier er populære nå for tiden! Det er bare å finne stier som ikke alle vet om.
Bildet inngår i albumet Skogens eventyr: - Opplevelser av lys og stemning i skogen
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-04-05 17:54:02
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2020-04-05 17:55:16
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-H1
  • Fujinon XF 16-55mm f/2.8 R LM WR
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1119247} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Per L.
Jeg gikk en tur på stien og søkte skogens ro. Da hørte jeg fra lien en gjøk som sa koko... Litt tidlig for gjøken kanskje, men deilig å komme seg ut, spesielt når været er som her! Innbydende skogsbilder med fint lys og tiltalende farger. Jeg foretrekker originalen med turfølget. Mvh Per
Avsluttet .
Fin skogscene, fint gjengitt i to versjoner. Her er fint lys og gode farger. Det blir selvsagt "mer liv" over bildet med folk, men skogen blir på en litt borte i fargerike anorakker mm. Det er mer spenning og stemning i det rene skogbildet, altså versjon 2. Jeg tillater meg en liten digresjon. Da jeg for noen måneder begynte å gå tur i skog og mark her oppe på Romerike, oppdaget jeg at folk alltid hilste på hverandre, selv om de ikke kjente hverandre. og det var hyggelig. Nå ser alle en annen vei og går gjerne i store buer rundt hverandre, det oppfyller myndighetenes anbefalinger, men det kjennes likevel ganske trist. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Arild T.
Et flott skogsbilde! Lysspillet, kontrastene mellom lys - skyggepartier samt de klare, flotte fargene, gjør dette til et innbydende bilde. Personen med den røde ryggsekker, er et viktig element i komposisjonen.

Hilsen Arild
Roar K.
Ser ut til å holde sånn Ca. 2 meter mellom deltakerne i V1 her.
Leste en artikke idag der to tvillingbrødre som bor henholdsvis i Halden og Strømstad møttes på Svinesundbrua med tommestok og målte opp de foreskrevne to meter før de med medbrakt stol, niste og termos satte seg på hver sin side av grenselinja.

Roar
Walter S.
Per, Kjell Øyvind, Arild og Roar Kneppen - takk for kommentar til skogsbildet

@ Kjell Øyvind: Ja, merker noe av det samme når man møter folk i skogen. Store buer rundt hverandre betyr jo at man følger myndighetenes påbud om minst 1 til 2 meters avstand.

@ Roar: Vet ikke om du får opp denne artikkelen fra Fredrikstad Blad:
http://www.f-b.no/tvillingbrodrene-ola-og-pontus-spiste-l...-20-789413


Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu