Høst i bevegelse
Testing - 1 - 2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennviddetilsv.194mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/3s
  • FilmtypeDigital RAW, ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger218
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_111999} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Kjell G.
Behagelig ''rytme'' og delikate farver. Jeg ville ha beskåret litt oppe.
Flott bilde!

mvh kjellg
monica p.
Hallo Ann
Flotte høstfarger og fin sløret effekt, men kunne enten tenkt meg alt mer skarpt, eller også den nederste biten helt diffus.
Mvh Monica:o)
Venche J.
Fargene var flotte, men jeg blir litt sliten i øynene av alt det som er i bevegelse.

Wenche.
Inger Lene H.
Jeg er enig med Wenche. I tillegg forstyrrer det bladet nederst (som er over vannflaten) litt... ;)

-il
Tore B.
Herlig bilde, men av en eller annen grunn blir det skarpe partiet helt nederst altfor påtrengende (og ødelegger litt)... Men duverden, fint er det!
Odd Tore S.
Hei, Ann!
Fine farger og mye rennende vann effekt her.
For meg havner det litt midt mellom to alternativer:
- som du har valgt, men et litt større skarpt parti noe lenger fra kanten av bildet
- ikke noe skarpt, og det uskarpe enda mer uskarpt, dvs. lenger lukkertid
Jeg har samme følelse som Wenche av å bli sliten i øynene hvis jeg ser konsentrert på bildet mer enn et øyeblikk. Det kan være konstruksjonsfeil på meg, men slik er det nå.
Odd Tore
Espen S.
Kan være enig i tidligere talere; Savner noe å hvile øynene på!

Når det er sagt må jeg også si at jeg lar meg sjarmere av fargetonene i bildet! Det er varmt, og strukturen i vannet gir det hele et grafisk preg!

Jeg har tidligere forsøkt meg på samme motiv, men med et kanskje totalt anderledes resultat! bilde nr. 85146

Espen
Stine J.
Nok et flott høstbilde fra deg, men jeg må si meg enig med endel av de andre at jeg blir litt sliten i øynene av å se på det pga all den diffuse bevegelsen. Det forrige bildet ditt likte jeg enda bedre. :-)
mvh Stine
Odd Eirik S.
Mulig det er noe galt med meg men får ingen dårlig følelse av dette. Savner i grunn ikke noe å hvile øyenene på. Vil vel heller ha det enda mer sløret i bunn av bildet. Det lille bladet kunne gjerne vært som resten.

Sånn innimellom er jeg vel en drømmer. Kan godt sitte ved bekkekanten å følge strømmen på dens evige vandring. Alt etter som hvordan jeg fokuserer så følger jeg av og til strømmen med øyenene og oppdager alle de små ting som den fører med seg. Men kan like gjere ha blikket festet på et vilkårlig punkt og la alt fare forbi uten å egentlig registrere hva som kommer. Tankene plasseres et helt annet sted og jeg registerer bare farger og gjenstander i bevegelse.

Dette bildet gjenspeiler ganske bra opplevelsen i den modus som beskrevet sist. Det er jo sjelden at fargespekteret er så delikat og vakkert som her. Så kunne gjerne tenkt meg en rolig stund med drømmene mine på kanten av denne bekken her. Likte dette svært godt.

mvh
OddES

Ann F.
Takk for alle kommentarer og innspill.
Tydeligvis ikke akkurat en innertier, bortsett fra hos Odd Erik S. som ser det samme som jeg selv i bildet - ren og skjær drømmebevegelse. Det lille skarpe bladet er bevisst skarpt, det er det lille ekstra som skal erte øyet slik jeg ser det. Derfor er det også plassert som det er og ikke i det gyldne snitt.

OK, alle liker ikke alt, men det er artig å få høre hvorfor, og her er det mange som skriver utfyllende til å bli klok av.

Mvh Ann
Hans-Einar O.
Kan ikke si annet en at jeg liker dette, Ann.
Har ikke problemer med å se på dette lenge, og jeg liker at du har plassert den lille skarpe bladet nede i kanten.
Tror det har blitt litt kjedeligere uten.....
Lyssettingen er god og at fargene og bladene gjentar seg over hele billedflaten er med på å gjøre bildet for meg.

mvh Hans
Avsluttet .
Flott bilde, jeg synes det nettopp er ''flyten'' i fargene som gjør dette bildet for meg. Og 100% enig med HEO med tanke på det skarpe lille bladet.

Espen
Rune T.
Hei!
Blir ikke helt fortrolig med resultatet som er presentert. Har forståelse for ideen og kan til en viss grad se det du beskriver Ann - men det fungerer ikke for meg - dessverre. Årsakene til det har mange fasetter - noen er beskrevet her. I tillegg er det et eller annet med fargene som for meg ikke stemmer, men liker mønsteret i bildet.

Mvh
Rune
Ann F.
Takk også til dere siste, både for ros og kritiske innspill.
Ser at noen er enige med meg fortsatt, andre ikke.
Bra, da har man noe i bakhodet ved neste lignende motiv, andre tilnærmingsmetoder man har fått tips om som også kan fungere - i tillegg til det som virker mest naturlig ut fra eget syn.
Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu