Harstad III
Bildet inngår i albumet Troms -
Utstyr
  • Canon EOS 6D Mark II
  • EF24-70mm f/4L IS USM
  • Brennvidde33.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • AnnetISO 400, Raw, Pol-filter, håndholdt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1122499} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Geir B.
Flott utsnitt, men kanskje litt trangt i toppen.

Virkelig flott herskapshus. Jeg er svak for hus med symmetri, og dette huset ser perfekt ut i så måte.

MVH

Geir
Avsluttet .
En staselig og ærverdig gammel trebygning, åpenbart godt vedlikeholdt, er her gjengitt i en fin komposisjon hvor arkitekturens (og bygningens) særtrekk kommer fint frem. Her er gode detaljer og skarphet, fine farger og god behandling av lyset.

Hva med personen som er på vei ut av bildets høyre side? Det diskuteres stadig om mennesker bør være med i arkitekturfoto. Noe fasitsvar finnes neppe, det avhenger av bildets karakter og menneskenes rolle. Her synes jeg ikke det er positivt for bildet. Han hører ikke naturlig med er og er også på vei ut. Personlig tror jeg nok jeg ville clonet ham ut eller helst ventet med å ta bildet til han var forsvunnet. Jeg tror heller ikke jeg ville tatt med glimtet av moderne bebyggelse helt til høyre.

Men bortsett fra dette synes jeg bildet er elegant. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Per L.
Et godt vedlikeholdt, gammelt herskapshusdu har funnet her! Godt gjengitt med utmerket skarphet og friske farger. Skulle jeg pirke på noe måtte det bli bladene i overkant av bildet - de skjemmer litt! Mvh Per
Avsluttet .
To ting jeg hadde unngått ved et slikt bilde og det er bladene som stikker ned oppe og personen ute til høyre. Synes slike bilder er penest når bygningen får full fokus/oppmerksomhet uten forstyrrende elementer rundt. Dette blir nok smak og behag kanskje men føler at bygget står noe høyt i bildet og at det skulle vært noe mere luft på høyre siden slik at bygget ikke ble så midtstilt. Men bildet er pent og det jeg nevner blir kanskje flisespikkeri.
Hans Rich. A.
Mange takk for kommentarer og råd.
Geir: Ja, noe trangt i toppen er jeg enig i.
Kjell Øyvind, Per og Christer: De to mennene er arbeidere som jeg tror har noe med fasademaling å gjøre, jf. de ulike fargemetningen på gavel- og langveggen. Helst skulle de selvsagt ikke ha kommet med på bildet, men regnet ikke med at de ville gå derfra med det første. Ville også ha med hele hekken, så dermed kom også husene i bakgrunnen med. Men, er ikke fremmed for en beskjæring. Kloning av bladene øverst ble ikke pent og godt synlig.
Mvh Hans Richard

John B.
Henger meg på godordene fra resten av talerne her! Virkelig et flott hus, flott fotografert! Bladene midt på oppe? Jeg synes ikke det gjør så veldig mye om de er der!
Hans Rich. A.
Mange takk John for kommentar.
Mvh Hans Richard
Roar K.
Litt irriterende med bladverket som henger ned fra øvre ra mme.
Vanskelig å få pent med kloning så skulle man gjøre noe med det så måtte det bli beskjæring hvilkket funker så jeg da jeg scrollet opp.

Roar
Hans Rich. A.
Takk så mye til deg også Roar. Jeg var inne på tanken, men syntes at hele det fine taket måtte med. (Pipebeslaget er ikke så fint).
Mvh Hans Richard
Knut N.
Trur de fleste her inne veit hvor vanskelig det kan være å ta sånne bilder, bladverket oppe syns jeg godt kan være med..kanskje kuttet like innafor den kantete bygningen på høyre side.men skarpt og flott bilde!
Hans Rich. A.
Mange takk Knut for kommentar.
Mvh Hans Richard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu