Jernbanen
Det skader vel ikke med litt sommerslige bilder nå i disse hustrige tider. Bildet er tatt fra Kistrand, slik jeg liker å se det :)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-11-14 21:09:39
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-11-16 14:57:46
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon Powershot A20
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStort sett Shadow\Highlight og Selective Color i PS CS.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger382
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_114579} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Nathan W. L.
fin dybde her, men fargene virker ''litt'' overdrevne her... kanskje litt mindre fagermetning ville gjort seg her...

Helsing nathan
Borgni R.
Likte fargane godt eg, særleg det raude på skinnene. Himmelen ser litt pixlete ut...
- Borgni
Steinulf L.
Fin dybde. Mettede og fine farger. En riktig sommeridyll.
Jarle A.
Syntes også ddt var litt tøft med ekstreme farger her, ville prøvd å ungått huset til høyre, ellers fint.
JArle
Inger Lene H.
Klare, sterke farger, nesten som i et maleri.. ;) Fin komposisjon. Syns ikke du skal ta bort huset...men ville kanskje prøvd å kutte en del av himmelen for å se hvordan det blir? ;)

-il
Inger-Lise S.
Ja,her var det god dybde. Fin komposisjon. Pene, men litt unaturlige farger.

Mvh Inger-Lise
Avsluttet .
Hei!
Kjempefint!!!
du har valgt perfekte farger til dette bildet, kjempeflott med linjene innover og ut av bildet!!

Mvh
Mikal §trøm
Jan Fredrik I.
Fint motiv.
Synes desverre bildet blir ødelagt av litt for høy fargemetnig, liker ellers komp og idè godt.

Mvh

Jan Fredrik
Gaute B.
Fargene er nevnt, men ellers gir bilde en god dybdefølelse samt en god porsjon sommer. Deilig
Janne L.
Komposisjonen er helt topp. Bilde kunne vert fint hadde det ikke vert for disse fargene dine.

Jeg har kikket litt igjennom bildene dine. Du har alltid (for) høy fargemettning. Når noen skriver at du har for mye farge, så svarer du at du liker det slik. Veldig mange andre her ville redusert fargene og lagt ut en ny versjon. Du gjør ikke det.

Synest dette sier litt om at du har din egen stil og at du står for det bildet du har laget. Det synest jeg er bra. Du har min respekt for det.
Janne
Stine J.
Riktig fin sommerlig effekt i bildet ditt. Flott dybde og de ekstra skarpe fargene kler bildet i mine øyne. Bra dette! :-)
mvh Stine
Johan K.
Heisann.
Janne: Jepp. Jeg liker mettede farger ganske så godt. Men jeg skjønner også at ikke alle kan like det. Ut fra tilbakemeldingene jeg får blir det da som regel enten eller. Jeg har laget bildet med mettede farger fordi jeg liker det, og ser da ingen grunn til å lage en versjon med mindre metning, for da liker jeg det selv mindre. Har fulgt slike råd før. Men jeg blir da, som sagt mindre fornøyd selv. Og da føler jeg at vitsen blir noe borte. Jeg skal jo tross alt trives med å lage bilder. Gjør det ikke for å være sta og egen :) Får jeg tips til endringer som gjør at jeg selv liker bildet bedre, eller gjør det teknisk bedre, som for eksempel beskjæringer eller andre måter jeg kunne utnyttet motivet på, er jo det meget hyggelig og lærerikt, og det setter jeg pris på. Det er jo noe av grunnen til at jeg legger dem ut. Hadde det vært slik at jeg kun fikk negativ og atter negativ kritikk, kunne jeg selvfølgelig kanskje vurdert skiftet stil :) Men siden jeg får positive tilbakemeldinger på bildene mine og, inspirerer det meg til å fortsette med det jeg gjør.
Men, jeg er til dels uenig med deg at alle bildene mine er (for) mettede. Uansett, hyggelig at du respekterer det jeg gjør :) Jeg tåler å høre at det ikke faller i smak hos alle.

Jarle: Har forsøkt en beskjæring hvor jeg kuttet bort huset. Men jeg synes huset passer såpass godt inn her at jeg velger å la det stå der.

Inger Lene: Legger ut en versjon hvor jeg har kuttet en del av himmelen. Er litt usikker selv. Men det ble jo ganske OK. Hva synes resten?

Og til de andre: Takk for tilbakemeldinger.

Johan
Janne L.
Jeg likte v2 veldigt godt. Men jeg tror ikke himmelen er den som gjorde det store utslaget. Huset er også borte. Og det virket positivt på bildet.
Janne
Erling K.
Likte dette her. Den kraftige fargemetningen er nevnt. Huset hører med og det skaper litt mere liv i et ellers litt kjedelig landskap.

Mvh Erling.
Hege J.
Hei Johan!

Liker bilder med høy fargemetning og synes dette ble fint. Du har din egen stil og holder på den, bra! Antall kommentarer viser at bildet engasjerer. At folk har ulike meninger er et sunnhetstegn! Kjør på med farger, gleder meg til neste! :)

Mvh Hege
Inger Lene H.
Jeg liker v#2 best....ikke så rart egentlig siden du har kuttet etter mitt forslag... ;)

-il
Tore U.
Stilrent, enkelt og endeløst. Foretrekker V2 og kanskje du til og med kunne kuttet enda litt mer oppe. For øvrig vendte jeg det til gråskala og kjørt på med lit mer kontraster og det synes jeg ble enda bedre. Prøv selv.

mvh
Tore
Johan K.
Tore: Jepp. Prøvde det og det ble i grunn ganske så stilig. Takk for tipset :) Bare det at bildefila er veldig lite medgjørlig siden det er tatt med et litt eldre kamera. Så det ble litt pixlete. Skal se om får gjort noe med det fra scratch, i SH.

Hege: Hyggelig å høre :)

Johan
Andreas T.
mange farger git. Jeg likte den første versjonen best.
Tore U.
Heisann.

Pixlete er nødvendigvis ikke så farlig. Mye rart man kan gjøre med en del ting, eksempelvis dette totale bomskuddet mitt fra Værøy bilde nr. 104475.

mvh
Tore
Johan K.
Heisann. Legger nå ut en versjon i SH etter tips fra Tore. Ble det OK? Lot det bli i høykant. Synes det egner seg godt :)

Johan
Tore U.
Ikke så værst, men litt mere jobb med detaljer i skygge og høylys kunne det trengt samt litt jobb med noe som ser ut som støy i himmelen.

mvh
Tore
Johan K.
Skal se hva jeg får til :) Det er mulig det kan se merkelig når himmelen er såpass mørk. Men om jeg gjorde det i motsatt retning med lys himmel, ble det bare et sammensurium av pixler på himmelen.

Men jeg får se om jeg jobber litt mer med dette etterhvert.

Johan
Lars-Anders M.
Bra bruk av farver og perspektiv. Toppenbild.
Christine Ø.
Du har interresante bilder som du gjør mye ut av. Likte dette. En eventyrlig vanding inn i et vakkert landskap med flotte, skarpe farger. Fascinerende hvordan stemningen kan forandre seg fra farger til s/h. Steminga ble med ett mer dyster i versjon #3

Kepp on the good working!

Christine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu