Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1084
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_117236} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Frank N.

Kult! Nå tar det vel av igjen.
Dagrun S.

Mulig det tar av.....men eg ville faktisk ha kutta bort den blå biten av himmel.....bildet blir etter mitt syn mykje betre då........

:-)
D@grun

Avsluttet .

Vel, enig med Dagrun om himmelbiten.

Jeg regner med at målgruppen for denne type bilder ikke er gamle damer som meg, men jeg har nå en mening likevel:

Hvis dette ikke skal bli platt og intetsigende, så må det litt ekstra til. Det holder liksom ikke med sort gummi og puppen halvveis utenfor! Uttrykket til jenta (som absolutt er en fin modell) passer ikke til antrekket. Enten fryser hun, er lei av hele greia eller spør om du ikke snart er ferdig!

Lyssetting har jeg minimal peiling på, men jeg synes det blir for mye skygger på ''innsiden''. Synes forøvrig at du har valgt en fin bakgrunn. For å si det på en annen måte: Det kunne lett blitt et fint bilde, du har ingrediensene!
Ingebjørg H.

Dette blir litt for ''Bondage-á-la-Rema1000'', noe må gjøres. Ikke er det slemt, ikke er det glimt i øyet, men en flott modell som ikke får komme til sin rett.

¤ing¤
Anders T.

Jeg er ikke enig med damene ovenfor om denne modellens uttrykk. Hennes Hersker har sluppet lenken... hun må holde i den selv. Er det rart hun ikke ser helt fornøyd ut, men heller litt usikker?
Espen P.

Om sjefen har sluppet lenken eller ikke, for meg ser det ut som om hun har fått på seg et utstyr hun ikke aner hva er for noe - og står og lurer på om hun poserer riktig for fotografen. Det er merkelig hvor lite kritiske folk blir når de ser en flott ung jente som nesten viser puppene sine....

ePsen
Rune Andrè R.

Kult att så mange har komentert bilde, og att tolkningene spriker ;) akkurat den biten av himmlen er bevisst... den SKAL være der ;) personlig syns jeg modellen har d uttrykket eg va ute etter... derfor eg har lagt d ut... -ristevik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu