Sommerstorm
Et bilde tatt før sommeren 2004 tok slutt.
Utstyr
  • Canon Digital Ixus 330
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger476
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121466} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ole Wilhelm L.
Liker lyset i bildet ditt, men savner detaljer i det mørke i bunn av bildet.
Bjørn J.
Forgrunnen som er en stor del av bildet mangler detaljer og burde vært kuttet vekk. Bildet er undereksponert og har endel støy. Et ganske ordinært bilde med slapp komposisjon.
Dag T.
Er nok enig med Bjørn, ja. Lyset er forsåvidt OK, men du har fått litt støy og komposisjonen fungerer ikke fordi alle blikkfangene finnes på venstre side. Det er ingenting til høyre som balanserer de røde, gule og hvite feltene på venstresiden.
Birna R.
På en (lys) LCD-skjerm er det forsåvidt nok detaljer å se i forgrunnen, men det er like åpenbart at bildet er betydelig undereksponert, minst 1 trinn. Komposisjoen er slapp og veldig rakt på, med en uheldig midtdeling ved vannlinjen som gir en altfor dominant og tom forgrunn.

Derimot er jeg uenig med DT i balanseringen av bildet, i mine øyne fungerer det bra å ha hovedfokus på kulturinnslaget til vesnstre og la resten av bildeflaten være motvekt. Men bildet blir ikke godt av den grunn.
Carsten A.
Forholdsvis ordinært og ikke særlig interessant utsnitt. Alt for klare tekniske svakheter.

MVH CA
Kristoffer L.
Jeg vet ikke hva du har ment bildet som - en ren avbildning av motivet, eller en skildring av en stemning.

Jeg velger å tro det siste.

Den lille undereksponeringen fungerer godt. Den tilfører ekstra fargemetning og drama, spesielt på himmelen, svabergene og i sjøen, men også på flaggstangen, bilen og husene.

Den halvt surrealistiske (eller hyperrealistiske) stemningen dette skaper, har jeg stor sans for.

Komposisjonsmessig synes jeg forgrunnen er bildets svakeste del. En båt - eller bare ripa fra en båt - på skrå innover i bildet fra høyre, kunne styrket det betydelig. Eller ripa på båten du var i. Evt. en person på stupebrettet, i dyp konsentrasjon før stupet.

- Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu