Her bor jeg.
Gutt i høyhus Gardabandi Georgia.
Bildet inngår i albumet Georgia 04 - Bilder i denne serie er tatt i oktober 2004. Jeg var på fotooppdrag for Øst-Europa Misjonen. Skulle dokumentere deres arbeid der. Gamlehjem (Der jeg bodde) Matutdelning til nødlidende mm.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-01-12 18:19:35
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 30 date
  • Canon EF 24 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger349
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122630} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Lars-Anders M.

bilde nr. 148757 Gutten kommer in gjenom dørren til dette rom,der denne damen ligger syk. Håper dere skjønner vad jeg mener. Er visst bedre på fotografering, en å skrive.
KG S.

Ännu en stark bild från din resa. Enkel. Ren. Tankeväckande. Stå på!
Avsluttet .

Tror ikke denne el-insatallasjkonen ville blitt godkjent av det norske e-verket nei...Versjon 2 best pga. utsnitt. OK at bildet fremstår litt snapshotaktig ut - og det var kanskje det også. Bra som dokumentasjon, men kanskje ikke så mye mere heller.
kine n.

v2 best. og sjekk denn tapeten! og døra og senga! fantastisk. standard langt under minus på denne leiligheten.
Anniken S.

Elektronikk av høy klasse..hmm... Utrolig å se hvordan de lever, det er ikke akuratt noen typisk norsk standard over dette.
Alt er lappet sammen på en praktisk måte, her gjelder det å ikke ha for høye krav. Liker dokumentasjonen fra livet i Georgia.
Lars-Anders M.

Tommy jeg mener selv ikke att dette er noen form for kunst eller noe slikt. Disse bilder fra Georgia er tatt på min kensle(filing) Og jeg ønsker selvsagt kommentarer på dem. Men det viktigste for meg er å vise forskjellen i levestandarden i vårt tidligere naboland(jeg mener da Georgia tilhørde Sovjetunionen). Vi i Norden har det godt.

Takk for kommentarer.
Avsluttet .

Ja, stemningen (kenslene) har du ivaretatt - i høyeste grad. Jeg mente ikke noe negativt med å bruke ordet dokumentasjon. En mere utpreget komposisjon ville nok også dratt oppmerksomheten vekk fra ditt ønske om å dokumentere. Ja forskjellen i levestandard er til å ta og føle på...svært stor.
Inger-Lise S.

Hei Lars! Nok et godt dokumentarbilde fra deg.
Deprimerende å se hvordan de lever... Og enda vet vi mange har det værre..

Inger-Lise
Ioannis L.

Supert!
Den dokumentariske verdien er helt upåklagelig! ;)
Rolf Aage L.


Hei Lars-Anders!

En tankevekker. Det er ikke lengre en 30–50 år siden det var slik her i Norge. Enda er det mye fattigdom her også. Ungdommen vil ikke høre noe om dette. Jeg selv husker dette meget godt. Jeg liker godt å se på reportasje bilder fra inn å utland og spesielt fra deg Lars-Anders. Du kaller en spade for spade. Stå på.

Rolf Lime

Lars-Anders M.

Takk Lime. Savner dine bilder her på dotten.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu