kit(s)ch i solnedgang
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Canon EF 70-200 F4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger670
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_125038} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Bjørn H.
Veldig bra KITCH dette Rønneberg :)

Men hva er de lysflekkene bak hodet til dama ??

Bjørn ;¤
Kristoffer R.
Hæ? Ser ingen lysflekker... men solen speiler seg jo vakkert i enkelte løse hårstrå, ser det ut til. Kan det være det du mener?
Bjørn H.
Det er nok bare solen som speiler seg, syns bare det så litt rart ut med engang ...

Litt av en romantisk setting da ... Hmm .. flott :)

Bjørn ;¤
Espen G.
hva er kitch?... utrolig bra bilde... romantisk til tusen og generelt godt gjennomført.
tommelen opp fra meg!

-EsPeN-
Stine J.
Flott romantisk bilde. Fine fargetoner og god komposisjon. Liker ikke helt hårtusten som ser ut til å vokse ut av halsen på damen, men det kan jo kanskje klones bort. Alt i alt bra dette. :-)

mvh Stine
Avsluttet .
Bortsett fra sol og himmel og hav, så ser jeg ikke helt romantikken her jeg. De to personene står jo mot hverandre som påler, stive og strunke som om de er redd for å komme nær.

Men jeg ser jo at andre over her oppfatter noe helt annet, så da er det vel jeg som er sær...
Avsluttet .
Det heter kitsch, ikke kitch.

Bildet er ganske slapt, forresten.
Kristoffer R.
Takk for hyggelige kommentarer. Usikker på hvor bra bildet er selv, men har vanskeligheter med å få noe konstruktivt ut av at bildet er ''ganske slapt''. Men takk for korrekturlesing.
Sverre Farstad H.
Hei, Kristoffer. Her har du fått til en fin variant av solnedgangsbilde. Synes plassering av personer i forhold til sol gjør dette til noe annet enn en kjedelig, romantisk klisje.
Mvh Sverre
Avsluttet .
OK, Kristoffer, kritikken min var ganske slapp. Jeg tar selvkritikk på det.

Prøver igjen:

Fargeskalaen blir litt traurig. På skyggesiden av motivet er det gjerne litt kaldere lys, og deler av havflata vil ofte ha litt mer tydelige rester av blått. Her blir alt svart eller oransj, som om det er tatt med et kraftig filter, og jeg savner nyanser og fargekontraster.

Enig med AGB i at romantikken ikke er så framtredende. Hva om hodet hans var lutet mer mot henne (og ikke svakt bakover), eller om vi så antydning til en kjærtegnende hånd?

Litt rar komposisjon, med elementene klemt ut i kanten. At sola og de to hodene er såpass jevnstore trekker ned; det ville skapt mer spenning og dynamikk med en virkelig diger sol mot to mindre hoder, eller en liten glødende sol og en uendelig himmel bak de to elskende.

Her har du ikke riktig våget å bruke en flate som bærende element. Jeg tror det ville blitt bedre om horisonten var litt lavere - slik at det ble vesentlig mer himmel enn hav. (Da ville overkroppen til de to kommet bedre fram mot bakgrunnen også.)


Caroline M. S.
Pussig bilde. Jeg opplever det ikke som typisk kitsch, men heller ikke som parodi på kitsch. Det ser liksom for strengt og rettlinjet ut til å være kitsch (hvor er palmene, blomstene, snirklene fra 1980-tallets mange kjærestepar i solnedgang? He, he - og fy - mannen er jo lavere enn kvinnen - han ser ut som han strekker seg. Det skal da ikke den høye, mørke, kjekke helten gjøre!). Silhuetten av paret minner meg mest om mynter (konge/dronning i profil). Den store (hvite) solen og de uskarpe refleksene i vannet gjør kanskje mest for at jeg ikke klarer å se dette som et typisk kitschbilde (eller stemningsfullt). Så ja, pussig bilde, jeg får ikke tak i verken det ene eller andre her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu