Blomst
Et av mine første forsøk på makro-bilde. Jeg er sånn noenlunde fornøyd selv.
Utstyr
  • Canon Rebel G
  • Sigma 105mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger94
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_12964} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Rolf S.

Tricolore

Fint i utgangspunktet, men dessverre noe for uskarpt gjengitt her. Dessuten: Ren avbildning av arter kan selvsagt være ok til sitt bruk, men for at du skal få applaus, må det være noe mer enn hva du viser her.

Kreativitet i fotografien er noe du bør jobbe mer med.
Thorfinn B.

dersom dette er et av dine første macrobilder, får du stående applaus av meg. Bildet er jo absolutt bra, med fine duse farger og bra utsnitt.

Eneste lille minus er litt mye luft oppe (eller for lite nede) som gjør balansen i bildet litt feil, samt uskarpheten som kan skyldes manglende bruk av USM-filteret i PS??
Arve k.

Bra til og være dit første makro ok!!

AK.
Carsten A.

Enig med både RS og TB, som første forsøk er det absolutt godkjent. Tok bildet inn i PS, og litt oppskarping gjør underverker. Men Sigma 105 tegner skarpere enn som så¨- du har kanskje ikke brukt stativ, et MUST ved slike næropptak! Du sier ikke hvilken film du har brukt, men siden du har brukt flatbedscanner regner jeg med negativ film og scanning fra kopi. Direkte scanning fra filmen (med filmscanner) er nok det beste. En ypperlig film for makro er forresten Fuji Provia100F (en diafilm).
MVH CA
Runar R.

Takk for tips og kommentarer. Det stemmer nok det at jeg ikke har brukt stativ da jeg tok dette bildet, da jeg ikke hadde det tilgjengelig akkurat da (rett fra foto-butikken og ut og ta bilder med mitt skinnenede nye objektiv...).
Film-scanner står på ønskelisten, men jeg får se ann økonomien litt. Har noen av dere prøvd Jessops' filmscanner? Den er ganske overkommelig i pris, og jeg har tenkt meg til London i sommer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu