De tomme krakker
Har her prøvd å få frem krakkene og deres tomhet, et bilde på at noen går bort som damen i ytterkant eller at noen ikke er her lenger. Det er snø, det er kalt, tomme trestammer. Et bilde på noe trist og ettertenksomt.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-70mm
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeISO200
  • Nei
  • AnnetHar beskåret bildet, gjort det til s/hvit og lagt på noe støy.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger298
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_129848} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Inger Anne Maritsdotter V.
Hei Eli

Dette syns eg var et knakende godt bilde ,

interessant og spennende bildekomposisjon,

benkene danner en fin symmetri bortover og personen i bildet er prikken over i`en her , syns eg.

BRA!!:-)

mvh Inger Anne
Peter V.
Synes dette var tøft =) du får fremm det tomme på en veldig fin måte!

mvh Peter
Stine J.
Spennende komposisjon du har valgt her. Viser tomheten du ville ha fram. Har kikket en stund på bildet, men blir ikke helt fortrolig med komposisjonen, selv om jeg syns den er spennende. Tror kanskje tomheten hadde kommet enda bedre fram hvis du hadde vist mer av trærne. Men nå vet jo ikke jeg hvordan det ser ut i overkant av bildet da. :-) Grenene som stikker ut over hodet på damen forstyrrer det rene, kalde inntrykket litt, likeså stråene nederst i bildet. Syns s/h tonene er bra.

mvh Stine
Caroline M. S.
Jeg synes trærene langs stien sammen med de to benkene danner en fin bue og liker også godt at damen er tynt langt ut til høyresiden. Jeg synes også det fungerer godt hvordan du har kuttet trærene (og ut fra høyre hjørne å dømme ville du bare fått noe forstyrrende svart om du ikke hadde kuttet der du har). Jeg synes bildet ser stille, fredelig, reint ut - ikke tomt, kaldt eller trist. Ettertenksomt - kanskje? Jeg ville sannsynligvis bare glist fra øre til øre om jeg gikk her og vært såre fornøyd med hvor vakkert (og stille) det kan være om vinteren. Og derfor kunne jeg egentlig godt tenkt meg at bildet var mindre grått (hvitere snø).

Avdeling for pirk: Du kunne godt klonet bort den svarte toppen i høyre hjørne og litt uheldig at trestammen til venstre bare såvidt er borti benken. Tror jeg ville foretrukket avstand der (eller at treet stod litt lenger til høyre i forhold til benken).
Thomas M.
Flott!!
veldig interessant at du ikke har med mere av trærne, det gjorde hele komposisjonen så bra.
Helhetelig så ble dette utrolig bra, det var som Peter sa, du har fått mye ut av lite ;)


mvh thomas mørch
Johan K.
Det at damen går ut av bildet synes jeg gjør veldig mye.
Ellers liker jeg komposisjonen, hvor veien sammen med trestammene lager en fin bue innover i bildet.
Et bra bilde synes jeg

Johan
Eli B.
Tusen takk alle sammen for konstruktiv kritikk!
mvh Eli
Odd Tore S.
Fin linje du har lagt opp til med veien her, den gjentas/forsterkes av trærne og benkene. Dame på vei ut understreker at her er det i ferd med å bli enda tommere.
Litt småpirk har andre kommet med, tar du en skikkelig finmys finner du vel litt å gjøre. Jeg henger meg på Caroline når det gjelder benk og tre som henger sammen.
Tomt og kaldt, ja; men ikke trist slik jeg ser det.
Odd Tore
Avsluttet .
Dette bildet funker utmerket.
Jeg synes også at trærene langs stien sammen med de to benkene danner en fin bue. Damen på høyre side som er på vei ut av bildet ble også bra.

MvhJRH
Ann F.
Jeg har et bittelite småpirk, ellers er bildet meget bra med sin linjeføring, flatebruken og damen på vei ut - meget viktig for innholdet i bildet. Hadde hun vært på vei inn, hadde bildet snakket et annet språk.
Mvh Ann
Åja, det lille pirket, ja: over damens hode ses noen små tørre grener inn fra kanten av bildet. De ville jeg fjernet.
Eli B.
Tusen takk igjen for konstruktive kommentarer. Er enig i at jeg kunne klonet bort det lille svarte feltet og grenene over damens hode. Sneen lagde jeg med vilje litt grå for å få frem litt tomhet og tristhet, men jeg skjønner også at ikke alle synes dette var så tomt og trist, så kanskje jeg skal legge ut et med hvitere sne, vi får se.........
mvh Eli
Inger-Lise S.
Et enkelt og stilig bilde med god linjeføring. En fin idè. At damen har ryggen til/ er på veg ut av motivet,kan understreke tolkningen her,syns jeg.Det er jo hun som snur ryggen til her.. Trolig fint uansett om hun går inn i eller ut av bildet.
Sånn,der har jeg lest underteksten og;) Og syns anda mer at det er bra hun snur ryggen til de tomme krakkene og går..

Inger-Lise
Øistein D.
Hei 11
utrolig tøff komposisjon på dette bildet. Bildet viste veldig godt det du skrev under bildet. Veldig bra gjenomført!!

Mvh Øistein
Øistein T.
hei Eli,

Et av dine beste bilder! (i mine øyne da.. ;-)

Liker utsnittet ditt og fokuset på elementene i motivet. Komposisjonsmessig ledes øyet elegant fra front til bakerst i bildet. Jeg får nesten inntrykk av at du begynte å stable opp kamera og stativ og at personen som satt på en av krakkene fant det klokere å forlate åstedet - og at du fikk knipset rett før han/hun forsvinner ut av motivet. Dersom det ikke hadde vært noe løv på noen av de små trærne (men kun stammer), hadde dette blitt helt konge. Det kunne muligens vunnet noe på litt grovere ''kornstruktur''.

Mvh
Øistein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu