Traner i flukt
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger572
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_133654} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
flemming r.

Flot optagelse.
Jan O Ø.

Hei. Nå om dagen kan man se disse fuglene gli innover landskapet i store mengder. Synes du skildrer dette på en fin måte. Skarpheten er kanskje ikke den beste. Litt uheldige skygger også etter min mening.
Mvh. Jan O.
Lars-Anders M.

Vakker stilstudie. Ok.
Kamran K.

må nok si at det bilde her ble tatt på perfekt øyeblikk! utrolig bra komp, bilde er litt uskarpt noen steder men det er så mye bra i bilde at man glemmer uskarpheten.

MVH. K.K
Odd Tore S.

Synkronflyging med liten avstand.
Uskarpe vingefjær, ja, og hva så? Dette er ikke to 737 i lufta, så det oppfatter jeg som typisk og et uttrykk for bevegelse.
Jeg kunne nok ønsket at de hadde holdt litt annen avstand, slik at hode og hals til den nærmeste ikke hadde havnet mot vingen på den andre. Ikke mye du kunne gjøre med det.
Odd Tore
Stig B.

Synkronflyging, med liten avstand.

Fint teknisk med fine detaljer, men enig med OTS her i at jeg skulle ønsket en av dem enten stakk litt av eller den andre bremset slik at du fikk dem fri fra hverandre.

Mvh Stig
Steinulf L.

Vakkert. Likte dette, selvom jeg gjerne skulle sett at den nærmeste hadde hodet litt lenger frem.
Ann F.

Det er klart man kunne ØNSKE at de hadde annen avstand, heller kanskje aller helst annen vinkel seg imellom, men likevel synes jeg det majestetiske i disse jumbojetene blant fugler er vel ivaretatt.
Hvis vingespissene hadde vært skarpe, hadde det hele virket uekte.
Bakgrunnen er en smule kjedelig, dog.
Mvh Ann
Kjartan T.

God nærhet til de flygende tranene og pen komposisjon, men det ser nesten ut som et bilde tatt gjennom et teleskop. Spesielt dersom jeg kikker på fuglenes hode. Der savner jeg at detaljene kommer tydeligere fram.

Hadde vært morsomt å få en liten beskrivelse på hvordan dette ble gjort. Jeg gjetter på håndholdt, stor tele og kanskje et utsnitt? Helt bra teknisk synes jeg ikke at det er. Lyset i bildet er heller ikke en naturfotografs drøm, men du verden hvor kresen jeg blir når det står Ketil Knudsen under bildet....
Terje B.

hei..
Syntes dette var veldig bra!
kommer nært innpå, hører neste tranene...

Mvh
Terje
Ketil K.

Tusen takk for kommentarene - he - he dette er egentlig bare et testbilde av autofokus. Trengte bildet med en kjapp URL-referanse. Ca. 60 gangers forstørrelse. Flere ting å hente her både teknisk, komp og lys.
Avsluttet .

Avstand nevnt, men teknisk meget bra bilde. Flott skue!

MvhJRH
Rune H.

Henger meg på de positive kommentarene ovenfor! Solid bilde!
Bare legg ut flere testbilder du - funka bra det :)
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu