Bildet inngår i albumet Etiopia -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger448
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_135557} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Dag J.
Bra dette her, spesielt posituren til gutten på tanksen.

Kanskje du kunne gått litt lavere og fått mer siluett mot himmelen.

Det er også litt spor etter foskjellig oppletting av mørke partier. Enkelte deler av tanksen blir litt grå, mens andre deler av den og gutten er helt svart. Det rimer ikke helt, men kan rettes opp relativt enkelt.
Heidi Helene S.
Slutter meg til Dags kommentar og vil legge til at for meg ligger mye av bildet i gutten som holder seg for ørene, og størrelsesforholdet mellom ham og tanksen...:-)
Trond H.
Ser litt ut som om du har lettet opp skyggene på tanksen, og er jammen ikkje sikker på om det trengs. Da kunne motsetningen mellom den litt mørke tanksen og gutten til venstre der stått enda kraftigare fram...
dessutan tykkjer eg eit slikt bilete gjer seg ganske bra med kraftige kontraster.

Flott komp, godt fanga. Har spesielt sansen for gutten som er på toppen.

MVH TH
Ketil K.
Takker for kommentarene her. Absolutt enig i sysnpunktene. Standpunkt burde vært adskillig lavere, men var umulig der og da. Bildet er tatt fra bil i fart, uten anledning til å få stoppet. Det er brukt opplettingsblits, og noe er lysnet for å ikke gjøre bildet for utydelig. Det var absolutt ikke noen ensfarget pansertank, den var full av sjatteringer. Men det er blitt unaturlig i sv/hv ser jeg nå, skulle jevnet dette bedre ut og mørknet tanksen en god del. Så det var nyttige innspill. Takker for dem. SKjønner heller ikke egentlig selv at jeg ikke så dette før jeg la ut bilde, gikk som vanlig litt fort i svingene.
Arne S.
Bra fortelling i vanskelige lysforhold. Litt for mye oppletting i skyggen. Husk, et uhyre kaster mørke skygger :)
Venche J.
Flott dokumentarbilde.

Wenche.
Bjørn H.
Det tekninske er blitt nevnt Ketil, selvom jeg i det her motivet overhodet ikke plages av det -

Her syns jeg komposisjonen og innholdet er helt klart det viktigste. Og det formidler du bra, til og med fra bil i fart...ikke dårlig det serru :))

Bjørn ;¤
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu