my love
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger737
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_169553} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Espen A. I.

I og med at jeg ikke er noe flink å analysere dype bilder, så blir det vanskelig for meg. Finner ikke noen sammenheng mellom bilde og tittet, noe som gjør meg litt forvirret, hva er din intensjon? Ellers må det sies at bakrunnen er vakker, samt forgrunnen gjør det hele litt mystisk og spennende.

mvh Espen
Avsluttet .

Hei Ingebjørg
Standpunktet ditt ser ut for å være ganske høyt til værs. Fint at du har med litt av forgrunnen hvor du står. Ellers er farvene litt mørke synes jeg, men nå er ikke du en av jentene som bruker mye farve i dine bilder, så igjen, et litt sånn mystisk, monotont og uklart bilde.
Jeg har vanskelig med å feste blikket noen plass, så for meg blir det et bilde i nyansene mørkeblått og skyer, skyer som jeg synes har fått en litt tung fiolett farvetone.

mvh arild
Bjorn F.

Hei Ingebjørg.
Mystikk og spenning i dette bildet. My love som du kaller bildet tolker jeg som din kjærlighet til naturen og all dens mystikk som du er en fin formidler av,--synns jeg.
Hilsen Bjørn.
Egil S.

Blikket mitt havner nede i venstre hjørne, og vil ikke bort derfra.....
Det resterende gir meg dessverre ikke noe - for uklart, men kanskje jeg ikke ''forstår'' bildet?
God romjul!
Inge S.

Heisan.
Et ''dypt''motiv og noe drømmende over det hele.

Mvh Inge
Øystein E.

Jeg også har litt problemer med å tolke dette bildet og det virker som om du prøver å fortelle noe med det.

mvh Øystein
Roger K.

Hei hei Ingebjørg!
Jeg sitter litt fast når jeg bruker tittelen din til bilde. Nå har jeg fått med meg at du er en ivrig turgåer og kjærlighet til naturen og vil vel tro det er dit du vil. Høyt oppe med et fint driv av tåkebanker under deg er et fint syn å se på. Her tror og mener jeg du har tatt litt for mye i med å få den delen uskarp siden bilde er såpass mørkt. Samtidig tror jeg du er inne på noe her som det absolutt er en ide å arbeide mere med. Den som ikke prøver noe nytt kan nok fort bli sittende fast i samme gropa, så stå på.

En riktig fin romjulstid til deg

Mvh RK
Thomas R.

Fine mørke toner i skarp kontrast til hvite duse skyer i en spenstig minimalistisk komposisjon. Regner med det er slike inntrykk fra naturen du er glad i.
Gunnar H.

Ingebjørg, jeg likte dette bildet ditt umiddelbart, før jeg leste tittelen din til bildet. En skal kanskje være forsiktig med å overtolke titler og betydningen i bilder, men det kunne godt ligge en lengsel i dette bildet, enten dette er til naturen eller en person.
Flott bilde ! Gunnar
ingebjørg fyrileiv g.

Tusen takk for fine kommentarer.

Først må jeg si at jeg ikke er noe særlig
glad i å sette navn på bildene mine.
I allefall ikke slike bilder. Kanskje er det best at bildene taler for seg
selv uten en tittel som er lett å henge seg opp i.

Og deres tolkninger er riktige. Min kjærlighet til naturen er sterk.
Dette bildet er mørkt, tåkete, uklart og ''dypt'', som noen sier.

Men hva gjør bildet dypt? Er det motiv eller tittel?
Eller står de sammen? Er dette bildet dypt fordi jeg har satt en
noe ''uforstående'' tittel man må reflektere mer over og finne en mening bak?
Eller er det stemningen i bildet?

Jeg er glad i slike foto.

ingebjørg.
Åsmund I.

Liker dette godt jeg. Det er noe drømmende og mystisk over det. Liker kontrasten mellom hvite skyer og mørke fjell. Bildet blir nok ''dypt'' av kombinasjonen bilde/tittel. Dypt eller forvirrende. Litt usikker. Men det er slett ikke noe dumt bilde å illustrere sin kjærlighet til fjellet og naturen på, så sånn sett sitter det godt. Ellers er det mystikk og spenning i bildet (som nevnt over), og det har et noe drømmende preg over seg. Jeg er litt usikker på det lille området nederst i venstre hjørne, tror kanskje det blir for mørkt. På en måte er det fint at det er der fordi det skaper dybde i bildet, på en måte tiltrekker det seg alt for mye oppmerksomhet... Vanskelig gitt... Alt i alt likte jeg dette bildet ganske godt, men jeg må nok titte litt mer på det før jeg finner en tolkning av kombinasjonen bilde/tittel jeg kan være 100% fornøyd med. Men det kunne vel skjedd verre ting?

Mvh Åsmund
Jóhann Á.

Hei Ingebjørg!

Du har mange mørke bilder, du! For meg så henger bildet godt sammen billedmessig både i tonene og med den ''tua'' nederst til venstre. Men innholdet syns jeg kanskje ikke var av det store.
Så var det det med tittelen da. Jeg hadde ikke sett den før jeg kikket første gang, så da måtte jeg se igjen. Og klart at en trenger ikke å sette tittelen så konkret til innholdet i bildet, men kanskje også den følelsen det gir. Og her var det mørkt og på meg virket det noe melankolsk og drømmende. Så savn var det jeg tenkte på, eller var det kanskje noe bittert... ?1??

Kveðja, Jóhann
Peter W.

Hei Ingebjörg! Jag tycker om den mörka och lite ödsliga stämningen i din bild. Det drömska och dämpade ljuset är mycket snyggt!

Mvh Peter
Janne L.

Da jeg såg thumbnailn tenkte jeg at dette virket kjedeligt og monotont. Jeg kunne ikke vert mer feil. Riktig nok er det er fargeløst bilde. Men her er det forgrunnen som er skarp. Man aner vannet i bakgrunnen. Du har et høyt ståsted. Meget bra dette her.
Janne
ingeborg w.

Liker godt disse mørke, litt triste bildene. Syntes dette ble bra, skarp forgrunn også kan en sitte å betrakte bakgrunnen og lure på om det er vann eller tåke. Jeg elsker også naturen, og gjerne mer når det er grått og trist og mørkt, så dette likte jeg godt. Nydelige duse farger er det også her.
Avsluttet .

Så uttrykksfullt noen små, fattigslige strå kan bli i et stort, ukjent landskap. Føler at du har en personlig tilnærming til naturen og landskapene i bildene dine, litt på den melankolske siden. Dette bildet når meg.
Ønsker deg et godt nytt år.

Inge
Truls S.

Dette var skikkelig flott, grattis!!

Skal ikke begi meg ut på noen analyse av bilde vs navn, men for min del så kjenner jeg ''roen'' senke seg når jeg ser bilde i fullscreen:)

Godt nytt år, å måtte det bringe mange flotte fototurer!

Truls
Eli B.

Hei, Godt nytt år til deg!
På min skjerm ble dette veldig mørkt, men komposisjonen er spennende, og bildet er fint slik, men som sagt litt for mørkt. Kjærligheten til naturen var også det første som slo meg angående tittelen. Skulle bare ønske at detaljene kom klarere frem.
mvh Eli
Jan O Ø.

Hei. My love? Ikke lett dette med tittel og noen ganger blir det kanskje for dypt for de som skal betrakte. Jeg velger å se bort fra tittelen her. Litt mørkt kanskje men ellers et herlig landskapsbilde. Skyene eller tåka er med på å gjøre dette til et vakkert skue. Forgrunnen sier noe om at fotografen har stått høyt å betraktet naturen, antagelig en tidlig morgen. Liker bildet.
Mvh Jan O.
Jan Frode A.

Hei Ingebjørg.

For det første: Godt Nytt År! :-)

Her er der masse kommentarer, og etter litt skumlesing ser jeg at bildetitttelen gir rom for funderinger. Jeg og andre sier vel 'typisk ingebjørgsk' om endel av bildene dine, og dette er intet unntak. Tittelen gjenspeiler kanskje en forkjærlighet til å observere og videreformidle naturen slik du gjør i dette bildet (også).
Mystikken tar du godt vare på. Komposisjonen er helt grei den, med forgrunnen som en kontrast mot landskap/himmel bakover. Litt tunge fargetoner og lys, men det er jo deg :-) Stemningsfullt og mystisk, veldig bra!

mvh Jan Frode
Fred S.

Skjønte med en gang hvem ( rettere sagt hva) ''loven'' din var jeg, Ingebjørg. Større naturelsker finnes vel knapt her inne, det ville ikke ha forbauset meg om du f.eks. hadde tilbragt nyttårnatta på en eller annen fjelltopp i ytre strøk, mediterende under en stjernehimmel mens lette tåkedotter gled sakte forbi under deg.
En stjernehimmel ville forresten ha vært en bedre bakgrunn til denne forgrunnen enn hva tåka er, selv om den også fungerer. For i all sin enkelhet er det faktisk forgrunnen som gjør bildet for meg, den er skarp og fin i silhuett, men en silhuett som åpner for belyst detaljer. Jeg ville ha strammet inn bildet litt, ved å fjerne den bakerst åsen, men stort sett liker jeg det jeg ser her.
Godt nytt år til deg !

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.

Takker for svært gode kommentarer.

Bildet er tatt i skumringa fra en av de
høyeste toppene rundt der jeg bor.
Det ble så godt som svart ute før jeg kom meg hjem..
Men en aldeles nydelig tur hadde jeg!

Fred: jeg planla faktisk å gå opp til denne toppen på nyttårsaften.
Men det var ingen som ville bli med meg. Det hadde vært fint.

Godt nyttår til dere også!
Torbjørn K.

Dramatisk og dystert dette her. Har veldig sans for det, men kunne kanskje tenke meg mer dybdeskarphet. Bra!

Torbjørn
Avsluttet .

Hei
Ser veldig godt koblingen mellom tittelen og bildet. Kan sitte lenge med et slikt motiv foran meg å høre bølgene suse og vinden blåse i håret.

Bildet kan ha flere tolkningsmuligheter avhengig av ens egen historie. For de som ble rammet av Tsunamien (for å sette det litt på spissen.. Det finnes selvfølgelig utallige opplevelse/grunner) vil et slikt motiv helt klart kunne frembringe sorg og lengsel - altså det dystre i bildet.

For meg blir dette motivet et godt bildet på det ukjente og mektige med naturen som jeg beundrer.

Mvh
PMN:-)
Tim Ø.

Etter å ha studert bildet en stund sitter jeg igjen med et litt blanda inntrykk. Jeg har med vilje latt være å lese andres kommentarer.

Jeg aner en steike god ide, og et steike godt motiv. Med tittelen i bakhodet tolker jeg bildet som en kjærlighetserklæring til naturen, kanskje og til noe bakenfor naturen. I tillegg formidler du noe som kan minne om ærefrykt overfor moder natur. Tror jeg henter det fra de mørke fargetonene.

Om jeg har rett, har du oppnådd en hel del. Det som gjør at jeg ikke er ubetinget positiv er at jeg får litt problemer ned forgrunnen. Blikket blir hengende der. Grunnen til det er todelt. For det første er kontrasten sterk akkurat her. Øyet tiltrekkes som kjent av kontraster. I tillegg, bruken av skarphet. At forgrunnen er skarp sier meg at hovedmotivet ligger her. Det får jeg ikke til å stemme helt. følelsene ligger liksom i dent monumentale mellomgrunnen og bakgrunnen.

Eller kanskje det er nettopp kontrasten du ønsker å fokusere på? Om noen har svaret, er det du. Problemet er at jeg blir sittende å reflektere over dette, i stedet for å ta bildet direkte inn, på et mer følelsesmessig plan.

Om disse problemstillingne lar seg løse er jeg usikker på. Kanskje de heller ikke bør løses?

Ok. Nå ender jeg opp i tomt pjatt, gir meg nå.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu