Tåke
Bildet er tatt samme dagen som det forrige bildet jeg la ut her. Tåka hadde ligget tett og jeg løp ut med kameraet når sola tittet frem.
Jeg liker bildet, det er et enkelt motiv, men godt lys og god dybde. Et lite utsnitt av norsk natur.
Utstyr
  • nikon d70s
  • nikkor 28-100
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger453
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_169598} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .

Hei
Vakkert. Fine farver, spennende linjer og god dybde i bildet. Det eneste jeg har litt problemer med her er treklyngen over vannet. Dette blir for meg hovedelementet i bildet, men er ikke helt fornøyd med plasseringen, kanskje hadde det blitt bedre hvis du hadde endret ditt ståsted noe til venstre. Føler liksom at hovedelementet kommer rett imot.
Vel, vet ikke, bare noen tanker jeg hadde om dette flotte motivet, veldig veldig vakkert gjenngitt.

mvh arild
Bjørn O.K. L.

nydelig !
Egil S.

Jeg liker slike tåkebilder, noe trollsk ved dem.
Syns du skal være rimelig fornøyd jeg!
Inge S.

Hei.
Syns du har fått et flott motiv her og den
tørre stammen i forgrunn gjorde seg meget bra. Bra!

Mvh Inge
Geir F.

Jeg synes dette var et sjeldent vakkert bilde med utsøkt komposisjon. Litt usikker på hva Arild tenker om treklyngen men jeg synes plasseringen var perfekt. Tilnærmet plassert i det gylne snitt og samtidig midt mellom treet i forgrunnen og venstrekant.
Imidlertid ser jeg at du har lagt forgrunnen horisontalt. Dette medfører at horisonten i bakgrunnen blir litt skjev. Kan du se om du kan få rettet opp den? Nå føler jeg at bildet heller ned mot venstre.
I utgangspunktet er ikke jeg så opptatt av at horisonter alltid må være helt rette, men i et så stille og vart bilde som dette føler jeg at det er viktig.
Men igjen: Et sjeldent vakkert bilde.

-geir f-
Stig B.

Et fint bilde med bra dybde og fin komposisjon av enkle elementer. Jeg tror ikke bildet er skjevt, fura i forgrunnen ser helt bein ut, det er nok bare vinkelen til vannkanten som gjør at det kan se skjevt ut.

En annen person som tar denne type bilder er Reidar Netland, som f.eks bilde nr. 209896.

Ta kameraet ditt og spring ut oftere, dette ble severdig.

Mvh Stig
Ingunn S.

Et nydelig bilde med en trolsk og kanskje litt spøkelsesaktig stemning. Liker plasseringen av treklynga akkurat der den er, fint lys og flott dybde i motivet;)
Mvh IngunnS
Even B.

Nok et vakkert bilde fraa deg. Jeg er enig med de andre komentarene dette er flott.

Dessverre får jeg ikke grepet på størrelsen på bildene til tross for din utmerkede hjelp. Jeg har potoshop cs som bildbehandelighsprogram.

MVH
Even
Anne O.

Spennende komposisjon, og god dybde. Synes også det kan virke som om bildet heller litt, men trestammen i forgrunnen beviser jo at det ikke gjør det. Stammen gjorde seg forøvrig bra i forgrunnen. Fint bilde!

Mvh Anne
Inger Anne Maritsdotter V.

Du har fanget den fine stemningen i dette bildet med lyset og tåkedisen,
fint med silhuetten av det døde treet, det passer bra inn i komposisjonen, syns også det virker som ''noe'' er skeivt her, og er enig med Geir F. sin beskrivelse.
Mvh Inger Anne
ingeborg w.

Tusen takk for kommentarer alle sammen, det er hyggelig å få slik oppmerksomhet. Jeg skrev en melding til Geir F for en stund siden angående den tilsynelatende skjevheten i dette bildet, men jeg kan gjenta den her siden det er flere som nevner dette.

Det er vanskelig med slike bilder hvor det ikke er noen målbare linjer, ingen flaggstanger eller husvegger. Jeg har valgt å forholde meg til mitt minne om hvordan det var og trærne, at de fleste skal se rette ut. Min hukommelse kan spille meg et puss og trærne kan være skjeive i utgangspunktet, men jeg har gjort det slik og jeg vil ha det sånn.

Uansett setter jeg stor pris på alle tilbakemeldinger.
Fred S.

Kan ikke motstå tåke, og liker bildet ditt. Riktignok er jeg usikker på stammen; den skaper kontrast, riktignok, og egentlig fungerer komposisjonen bra nok, men det er noe som de avkuttete greinene som skurrer litt. For meg ville muligens den tåkelagte treklyngen fungert enda bedre alene (..gjerne med det gule gresset som ''forgrunn''), men jeg liker absolutt bildet, slike stemninger faller jeg for.

vh fred
Vibeke h.

kjempe fint
Marte S.

Kjempefint bilde, er noke med tåke som er litt skummelt eller trollsk som nevnt over.
Flott dette her
Stein Rune B.

Nydelig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu