• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-02-24 23:53:14
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-02-25 00:12:53
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger559
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_178621} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Ole Martin T.
Bildet er ok fra midten og ned. Den øverste delen blir tam og ødelegges av å være uskarp. Forgrunnen lider også av å være uskarp, men den har noe villt over seg som gjør den verdt en titt.

mvh - Ole Martin
Inger-Lise S.
Dramatisk og flott. Men litt støy på himmelen. Herlig forgrunn.
Inger-Lise
Espen A. I.
Midtpartiet er helt rått!! Flott skue, men himmelen trekker dessverre ned et typisk IFG bilde!

mvh espen
ingebjørg fyrileiv g.
jepp, det var egentlig ikke meningen å legge ut dette utsnittet,
tok feil. Det er v2 som gjelder.

For himmelen er ikke pen.
Anne-Cathrine B.
Liker komposisjonen, linjene i bildet, tåken og lyset. Jeg ser tidlig morgen i bildet ditt, med tåke som er i ferd med å lette.. og solen som er i ferd med å bryte gjennom; samtidig som det formidler en virkelig flott, trolsk stemning. Synes dette var bra, og venter i spenning på v2 (med mindre støy i himmelen) :-)

AC
Anne-Cathrine B.
Se der, ja.. Beskjæringen i v2 gir et helt annet bilde. Liker det godt, men komposisjonen i v1 er mer etter min smak :-) Synd med støyen i himmelen; tror v1 kunne blitt riktig så flott :-)

AC
Torbjørn K.
Mener at du har lagt ut noe lignende før? Jeg synes komposisjon, lys og stemning i v1 er helt i toppklasse, og helt etter min smak. Likevel, synes jeg at naturbilder bør være teknisk gode, og her faller det litt i gjennom. Dette trenger ikke nødvendigvis å bli tatt med knalldyr superoptikk, da skarphet og detaljering ikke er viktig i dette bildet. Jeg synes dog det blir litt for grumsete og tungt i toneforløpet, kanskje også noe mer farge ville gjort seg bra. Det hele koker egentlig ned til at du ikke er helt i mål med bildebehandlinga her. Litt støyfjerning med neatimage, kontrastøkning og endring av toneforløpet og kanskje litt ekstra farge, så er det å legge på varmtone eller kaldtone-filter for å få den riktige stemninga i bildet.

Torbjørn
Anne-Cathrine B.
V3 ble bra! Fortsatt litt støy i himmelen, men mye bedre enn v1.

AC
Avsluttet .
Likte dette, spennende komposisjon og flott stemmning. Liker utsnittet i v2 og mindre støy, som i v3.

Mvh Kyrre Lien
Odd Tore S.
Stilen er din, motivet likeså, men her synes jeg ikke at lyset spiller godt nok på lag.
Jeg er forholdsvis overbevist om at dette hadde fått mer dybdevirkning og gjennomslagskraft om blånene i bakgrunnen hadde vært klarere definerte og separerte.
Odd Tore
Fred S.
Samme utsikten som før, og samme tåkehavet, men med adskillig mer ''substans'' på skyene, synes jeg. Kanskje ikke maks uttelling, fjellene i bakgrunnen blir litt ''kjedelige'', vet ikke om det hadde vært litt mer å hente der mht lys , farger og detaljrikdom. Greit og pent nok, i alle fall, og jeg håper du har fått utnyttet de fine vinterdagene vi har hatt til turer og fotografering (Regner med at dere har ferie på Olav Duun også)

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for kommentarer.

Ja, har lagt ut noe lignende, dette er fra samme turen. Satt og lekte litt, så falt jeg for hvor fin tåka ble. Bildebehandling er enda ikke min sterke side. Har nok masse å lære der også.

Fred: åja, jeg har fått utnyttet hver eneste dag hittil i vinterferien.
Og jeg skal holde det gående helt til det muligens blir noen utskeielser i helga. Da tror jeg at jeg gjør lurest i å bytte ut kamera med et jeg ikke er så fryyktelig redd for..

i
Arne S.
Jeg liker enkelheten i bildet. Dvs mangel på hovedmotiv eller den berømte prikken. Det gir bildet et evighetsperspektiv. Toer'n er absolutt best, bortsett fra uhellet med den hvite stripen oppe. Dette fordi du gir mer rom til de horisontale linjene - som er visuelt førende i bildet. Originalen kalles gjerne ''mursteinsbilde''. Dvs at format og utsnitt virker sterkt beskåret og gir motivet et ubegrunnet ''mursteinsutsnitt''.

Teknikken er ikke helt i mål, men blikket ditt tviler jeg ikke på.
Daniel M.
Synes Arne Strømme utrykker seg helt i ''takt'' med mine tanker rundt bildet, så støtter helt og holdent hans kommentar.

-Daniel-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu